O data cu anuntarea extinderii grupului Leo Burnett, au fost facute publice si doua noi functii de conducere pe care le detin, incepand din acel moment, Roxana Dumitru si Razvan Matasel.

Roxana Dumitru ocupa, incepand cu luna octombrie, functia de Managing Director in cadrul agentiei Leo Burnett&Target. Ea si-a inceput cariera in Leo Burnett&Target in urma cu unsprezece ani, prima pozitie detinuta fiind cea de Junior Account Executive. Pe parcursul activitatii sale in agentie, Roxana Dumitru a traversat toate nivelele de ierarhie, coordonand echipe si campanii castigatoare a numeroase premii de creativitate la festivaluri locale si internationale si eficienta, pentru aproape toate brandurile Leo Burnett, informeaza un comunicat al agentiei.

In ultimii patru ani Roxana Dumitru a avut un cumul de functii: Brand Communication Director, in care a continuat sa coordoneze proiecte pentru unele dintre cele mai mari branduri ale Leo Burnett&Target, si New Business Director, calitate in care a obtinut numerosi clienti importanti pentru agentie, printre care Cris Tim, Joe, Orange Moldova, Orkla Foods, Catavencu si recastigarea contului Bergenbier, distins cu un Grand Effie si alte 2 Gold Effies la numai un an de campanie.

Razvan Matasel este Deputy Managing Director & Head of Planning al agentiei de publicitate Leo Burnett&Target. Dupa mai mult de patru ani petrecuti in Leo, Matasel a evoluat de la pozitia de Senior Strategic Planner, la aceea de Head of Planning, devenind, din luna octombrie a acestui an, parte din structura manageriala a companiei. Implicarea sa in desfasurarea tuturor proiectelor Leo Burnett, secundata de o experienta de opt ani in domeniul planning-ului, au condus agentia catre importante rezultate in cadrul festivalurilor de eficacitate si creatie.

Razvan Matasel s-a remarcat pe parcursul carierei sale ca fiind unul dintre cei mai apreciati speakeri la evenimentele importante din lumea advertising-ului. Anul acesta, el a fost invitat sa faca parte din juriul EuroEffie alaturi de Senior Manageri de la unele dintre cele mai puternice companii din lume, precum: Coca Cola, General Motors, Publicis sau Visa. Pe langa activitatea desfasurata in cadrul agentiei, Matasel detine si functia de cadru didactic asociat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri