Oana Miclos vine la Lowe dupa experienta acumulata la Danone, unde a lucrat pentru brandurile Activia, Actimel, Frutissima si Danao. Considera ca intrarea in echipa Lowe e o oportunitate pe care nu o putea rata si acum e Account Executive pe contul Timisoreana. Licentiata in stiinte politice la SNSPA si masterand in Marketing, specializarea äContextul integrarii in Uniunea Europeanaö, Oana este atrasa in mod special de strategie de brand.

Ana-Maria Smultea, inca studenta la ASE, specializarea Marketing, isi doreste sa castige cat mai repede un Effie cu Lowe si deja a inceput sa lucreze pentru asta, mai ales pentru clientul Johnson & Johnson, dar si pentru conturi de healthcare. Ana-Maria se declara pasionata de publicitate si dependenta de Coca-Cola Light.

Si inca o ardeleanca la Lowe - Ilinca Strajan s-a mutat in Bucuresti special pentru a lucra in domeniul care o pasioneaza cel mai tare, publicitatea. Absolventa a Facultatii de stiinte Economice din Cluj-Napoca, specializarea Tranzactii Internationale, iar acum masterand in Marketing, Ilinca e incantata ca are sansa sa lucreze pentru niste superclienti ľ Coca-Cola light, Nestea, Nescafe, Burn, Adesgo, Gallina Blanca.

Tot Account Executive, Gloria Tanase este absolventa de Drept si Masterand la Studii de Securitate in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala. Echipa de la Lowe ii place äla nebunieö si isi doreste sa creasca odata cu agentia.

Alina Cuzmin este Account Manager la Lowe dupa 2 ani petrecuti la Kinecto. A absolvit 2-in-1, adica Istorie Contemporana Universala la Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Informatica Manageriala la Universitatea Romano-Americana. Vesela si zglobie, Lowe i se potriveste manusa. Ca si conturile pe care le gestioneaza - AXE, Rexona for Men, Rexona for Women, Cif, Domestos, Coccolino si Omo.

Veronica Ciacoveanu este alt avocat pe post de Account la Lowe. Rau pasionata de publicitate, a venit la Lowe pentru ca isi dorea un mediu professional in care sa lucreze, sa invete, sa evolueze. si da tot ce are mai bun, in fiecare zi, fiindca are pentru ce si pentru cine. E fericita ca lucreaza in echipa cu Oana Radu, unul din Accountii veterani din Lowe, pe conturi precum Bramac, Vitan Platinum Towers, Time Out.