Leo Burnett a realizat campania integrata de promovare, a doua dintre cele mai atractive produse financiare oferite de Banca Comerciala Romana: creditul imobiliar CAMIN BCR si creditul ipotecar REZIDENTIAL BCR.
Noua campanie se desfasoara incepand din 8 aprilie pe TV, print si outdoor.

Pentru TV a fost creat spotul intitulat Diversitate care poate fi vizionat de telespectatorii posturilor: Pro TV, TVR 1 si Antena 1.

"Ce inseamna sa ai casa ta ? De ce vor oamenii sa aiba o casa" - sunt intrebari pe care ni le-am pus atunci cand am inceput sa lucram pe brief-ul de credite ipotecare si imobiliare BCR. In afara de siguranta, casa inseamna acel spatiu in care poti sa fii tu, inseamna identitate si personalitate. Poti anticipa multe lucruri despre un om, o data ce i-ai trecut pragul casei. Spotul face o pledoarie pentru unicitate. Fiecare din noi e altfel. De ce n-ar fi casele noastre diferite? Acest lucru este posibil, cu ajutorul BCR," explica Ema Prisca Senior Copywriter la Leo Burnett.

La realizarea proiectului au contribuit din partea BCR: Daniel Pana - Director Executiv - Marketing & Sales Division; Roxana Ganovici - Director Executiv Adjunct - Marketing & Sales Division; Georgiana Badea - Head of Advertising Department

Echipa Leo Burnett care a lucrat la realizarea campaniei a fost formata din Directorul de Creatie, Bogdan Naumovici; Ema Prisca Senior Copywriter; Ghica Popa Art Director; Laurentiu Semeniuc Strategic Planner; Andreea Boaca- Brand Communication Director; Mihaela Brsan - Brand Communication Manager; Laura Georgescu-Baron, A/V Production Director; Bogdan Petrovici A/V Production Manager.

Spotul video a fost regizat de olandezul Ivo Mostertman si realizat de Casa de Productie Multimedia Est.

Leo Burnett Romania este agentia cu cea mai buna strategie si creatie din Romania, conform studiului AdMarket 2004.
Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in 2003 si 2004 si prima agentie romaneasca finalista la festivalul de publicitate de la Cannes.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri