Netflix pregateste o serie de noutati in luna septembrie pentru milioanele de abonati la nivel global. De la sezoane pentru serialele deja existente pana la productii proprii, platforma de streaming online spera sa ofere audientei cele mai interesante sesiuni de binging.

Prima luna a toamnei aduce pe Netflix productii de toate genurile, de la seriale politiste pana la filme cu supereroi. Am selectat cateva dintre acestea pe care le poti urmari in saptamanile ce urmeaza.

Filme si seriale noi pe Netflix in luna septembrie

Black Panther - 4 septembrie

Black Panther putem spune ca este cel mai rasunator nume care ajunge pe platforma de streaming online in luna septembrie. Regizat de catre Ryan Coogler, lungmetrajul este prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare si a fost lansat pe 16 februarie, doborand recorduri importante in ceea ce priveste incasarile.

Hold the Dark - 28 septembrie

Regizat de catre Jeremy Saulnier si cu actori precum James Badge Dale, Alexander Skarsgard si Riley Keough in distributie, Hold the Dark va fi disponibil pe platforma Netflix incepand cu 28 septembrie. Actiunea are loc in Alaska si urmareste poveste unui copil care este rapit din satul sau de catre o haita de lupi si pe urmele caruia pleaca un vanator expert. Misiunea lui il conduce pe o cale tot mai intunecata si socanta, in timp ce se confrunta nu numai cu cruzimea naturii, ci si cu esecurile sale ca om, precizeaza Cinemagia.ro.

Iron Fist - 7 septembrie

Colaborarile dintre Marvel Television si Netflix starnesc entuziasmul multor fani ai supereroilor din benzile desenate. Cel de-al doilea sezon din Iron Fist prezinta in continuare povestea lui Danny Rand, interpretat de catre Finn Jones, si provocarile pe care acesta trebuie sa le depaseasca. Il puteti viziona incepand cu 7 septembrie.

Maniac - 21 septembrie

Serial TV de comedie, Maniac va debuta pe data de 21 septembrie in regia lui Cary Joji Fukunaga si cu o distributie din care fac parte nume precum Jonah Hill, Billy Magnussen, Sonoya Mizuno sau Emma Stone.

The Good Cop - 21 Septembrie

O productie marca Netflix Originals, The Good Cop este un serial ce va debuta incepand cu 21 septembrie pe platforma de streaming online, avand in distributie actori precum Monica Barbaro, Tony Danza sau Josh Groban.

Sursa foto: By sitthiphong / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Promo Wall-Street

Setari Cookie-uri