Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau care vor sa isi schimbe slujba pot obtine informatii despre posturile vacante din capitala prin participarea la "Ziua portilor deschise", eveniment organizat de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca(AMOFM), informeaza AMOFM.

Persoanele care vor sa isi schimbe locul de munca pot obtine mai multe informatii despre posturile vacante din Bucuresti prin participarea la evenimentul "Ziua portilor deschise", organizat de AMOFM Bucuresti in data de 19 decembrie, potrivit NewsIn.

Persoanele care vor participa la evenimentul organizat de AMOFM vor putea sa interactioneze cu angajatii agentiei si vor putea obtine informatii despre situatia posturilor vacante din municipiul Bucuresti.

"Ziua portilor deschise" este un eveniment la care pot participa angajati sau viitori angajati si agenti economici. Participantii vor fi informati cu privire la rata somajului si la nivelul angajarii. De asemenea, angajatii AMOFM ii vor informa pe participanti cu privire la modalitatile in care pot accesa serviciile oferite de oficiile pentru ocuparea fortei de munca.

Ziua de 19 decembrie este ziua Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), iar in 2006, agentia aniverseaza 84 de ani de la infiintarea primelor oficii de plasare a fortei de munca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri