Robin Wright, castigatoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul House of Cards, va fi speaker la cea de-a doua editie a IAA Global Conference „Creativity 4 Better”, conferinta despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie si educatie organizata de International Advertising Association pe 2-3 octombrie la TNB.

Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atat pe scena, cat si in afara ei. Este un exemplu de creativitate pentru o lume mai buna, mai plina de intelegere si compasiune.

Robin Wright va putea si vazuta si ascultata pe scena Teatrului National din Bucuresti, pe 3 octombrie, la Conferinta Globala IAA „Creativity 4 Better”. Alaturi de ea, alti 25 de vorbitori dinintreaga lume vor inspira audienta cu povesti creative, fie ca practica o creativitate vizuala, tehnologica, de business sau in educatie. Printre acestia se numara: Marian Goodell (CEO Burning Man), Tal Ben-Shahar (The Hapiness Professor, Harvard), Alexey Sorokin (FIFA), Michael Gunton (BBC Natural History Unit) si altii.

Pana pe 15 septembrie biletele pentru cea de-a doua editie a conferintei globale IAA „Creativity 4 Better” se gasesc la preturi promotionale: pentru membrii IAA la 345 euro + taxe sau 445 de euro + taxe, in timp ce pentru participantii non IAA preturile sunt de 425euro + taxe sau 525 euro + taxe. Ultimele variante de pret includ pe langa accesul la conferinta si invitatia la gala IAA. Pentru accesul la gala IAA, pretul biletelor este de 100 euro + TVA.

Conferinta Globala IAA are loc cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic si SGG si este sustinuta de Medlife, BBC.com, Coca-Cola, Kaufland, Ursus Breweries, Telekom, Google, Banca Transilvania, Nespresso, Tiriac Auto si Mercedes Benz, Promenada, Samburesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri