“Cafeneaua politica”, emisiunea care a facut istorie in media din Romania, revine, de data aceasta, la postul tv Canal 33. Realizata de celebrul jurnalist Horia Alexandrescu, emisiunea este difuzata in fiecare joi, in direct, de la ora 19:00.

Intr-un peisaj media atat de tensionat, apreciatul gazetar realizeaza, prin emisiunea sa, o dezbatere deschisa, corecta si echilibrata, fara provocari si tensiuni intre invitatii sai, reprezentanti ai tuturor formatiunilor politice, ca si ai societatii civile. Horia Alexandrescu nu doreste scandaluri live, ci un schimb elegant si civilizat de idei si opinii constructive intre participantii la emisiunea sa.

Prima editie a emisiunii, difuzata joi 12 octombrie la Canal 33, a avut ca tema “Dihonia din anul Centenarului”, invitati fiind Eugen Nicolicea, deputat PSD, Vicepresedinte al Camerei Deputatilor, si Nini Sapunaru, Secretar General Adjunct al PNL.

“Cafeneaua politica” a fost difuzata pentru prima data in 2004, la TVR, obtinand Premiul pentru jurnalism “Pamfil Seicaru”.
Ziaristul Horia Alexandrescu a format, de-a lungul anilor, o serie de jurnalisti apreciati, fiind fondatorul multor publicatii, iar ca scriitor si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, a publicat peste 15 volume de publicistica.

“Suntem onorati ca unul dintre gazetarii adevarati, de marca, din presa noastra, dl Horia Alexandrescu , a ales postul Canal33 pentru a reveni cu un format care a facut istorie in spatiul tv. Cafeneaua politica nu este doar o emisiune de succes, ci si o demonstratie de jurnalism echilibrat, civilizat si care reuseste, intr-un mod fericit, sa cultive dialogul din lumea politica romaneasca, atat de dezbinata in aceste vremuri”, a declarat Alexandru Raducanu, fondatorul televiziunii Canal 33.

Postul Canal33 este acum si pe reteaua de cablu UPC Romania, pe pozitia 408, dar continua sa emita si in online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri