UPDATE: Primele 10.000 de abonamente pentru Untold2019 au fost vandute astazi, in mai putin de 1 minut de la punerea lor in vanzare. Pentru ca interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis sa ofere fanilor un 1 minut in plus pe pagina de cumparare, timp in care, inca 5.000 de fani si-au achizitionat abonamentul la pretul de 99 euro plus taxe. Astfel, in mai putin de 3 minute, peste 15.000 de abonamente au fost achizitionate pentru cea de-a cincea editie a festivalului Untold, care va avea loc in perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Primul festival major care a pus Romania pe harta festivalurilor internationale – si chiar a castigat un premiu inca din primul an pentru cel mai bun festival european – Untold a luat nastere in 2015 si a ajuns acum la cea de-a cincea editie.

Biletele la pret special de 99 euro plus taxe pentru Untold 2019 pot fi achizitionate de fanii festivalului care s-au inregistrat pe untold.com, unde vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente. Pretul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe. Tot miercuri, 14 noiembrie vor fi puse in vanzare si abonamentele VIP la pretul special de 269 de euro plus taxe, pretul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

Fiecare persoana care s-a inregistrat a primit pe mail un link unic, functional incepand cu data de 14 noiembrie, ora 14.00, prin care va putea achizitiona cel mult 4 abonamente. Cei care nu s-au inregistrat pot sa mai faca acest lucru pe site-ul festivalului, www.untold.com.

UNTOLD 2018: Peste 35.000 de turisti straini si peste 45 de milioane de euro atrase in comunitatea clujeana

An de an, festivalul Untold este unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a patra editie a festivalului, peste 355.000 de participanti veniti din intreaga lume au trait emotii incredibile si experiente unice in taramul UNTOLD, alaturi de cei peste 200 de artisti internationali.

O crestere semnificativa s-a observat si in acest an, in ceea ce priveste numarul de turisti straini care au participat in acest an la festivalul Untold. In cele patru zile, peste 35.000 de turisti straini au venit in Cluj-Napoca, din toate colturile lumii. In 2018, festivalul Untold a atras in cele patru zile, in comunitatea clujeana, peste 45 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri