Partenerii Galei Wall-Street 2018: Digi, Samsung, Fan Courier, Mastercard, Genesis Property, Depozitarul Central, SIF Banat Crisana, SIF Muntenia, Mkor Consulting, Jidvei, Nespresso si Heidi.

Cine au fost juratii Galei Wall-Street - "Valorile care fac diferenta in Business"?

• Ana Maria Pochi, account manager, Mastercard
• Cornel Morcov, Chief Commercial Officer, FAN Courier
• Liviu Dragan, presedinte, Druid
• Cosmin Anghel, Counsel, practica de Banking, Finance si Capital Markets, Clifford Chance Badea
• Florin Vasilica, partener si liderul departamentului Asistenta in Tranzactii, EY Romania
• Ciprian Paltineanu, angel investor si mentor, Innova Human Capital
• Marius Ghenea, partener 3TS
• Florica Trandafir, presedinte, SAI Muntenia Invest
• Florin Jianu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
• Florentina Almajanu, director general Asociatia CFA Romania
• Ligia Munteanu, realizator al Jurnalului Economic, Digi24
• Stelian Muscalu, realizator Business Club, Digi24
• Dorin Bodea, General Manager Result Development
• Ion Lixandru, director general Camion Logistic
• Alina Bistreanu, Director General, LPP Romania

Banca Transilvania - premiul pentru "Viziune in Business"

Banca Transilvania - premiul pentru "Viziune in Business"

Premiul pentru "Viziune in Business" a fost acordat Banca Transilvania de Liviu Dragan, fondator si presedinte Druid, FinTech alaturi de care BT deruleaza un proiect de chatbots.

“Am avut ocazia sa lucrez cu multe banci internationale, in peste 60 de tari, dar nicio banca nu m-a impresionat atat de mult ca banca castigatoare, pentru dorinta lor de inovatie si de a introduce intregul proces de digitizare, un proces de generozitate extraordinara. Este si banca care sprijina cel mai mult startup-urile”, a declarat Liviu Dragan la decernarea premiului.

Premiul pentru "Viziune in Business" a fost disputat de: Banca Transilvania, Dedeman si Qualitance.

BCR - premiul pentru "Traditie in Business"

BCR - premiul pentru "Traditie in Business"

Premiul pentru "Traditie in Business" a fost acordat catre BCR de Ana-Maria Pochi, account manager Mastercard Romania, iar Dana Demetrian, vicepresedinte BCR, a ridicat trofeul si a sustinut un discurs.

“Acum 20 de ani ne gandeam la traditie si ne gandeam ca bankingul nu poate fi decat standard. BCR are peste un sfert de secol in spate si nu ne gandeam niciodata ca o banca cu traditie poate sa se transforme asa de mult daca isi doreste cu adevarat. Peste 100 de ani ne-am dori sa fim si mai inteligenti decat astazi, sa facem banking acasa, sa facem business de acasa, nu neaparat sa lucreze robotii pentru noi 100%, dar sa construim niste roboti super inteligenti", a declarat Demetrian la Gala Wall-Street 2018.

Premiul pentru Traditie in Business a fost disputat de 3 finalisti: BCR, CEC Bank si Cristim.

Florin Talpes - premiul pentru "leadership autentic"

Florin Talpes - premiul pentru "leadership autentic"

Florin Talpes, cofondator si CEO al Bitdefender, una dintre cele mai vizibile companii romanesti pe plan international, a castigat premiul pentru leadership autentic, in cadrul Galei Wall-Street.ro, editia 2018.

Pfizer Romania - premiul pentru “Cel mai bun angajator”

Pfizer Romania - premiul pentru “Cel mai bun angajator”

Premiul pentru “Cel mai bun angajator” a fost acordat catre compania farmaceutica Pfizer Romania, Mirela Iordan, country manager, fiind cea care a ridicat trofeul si a sustinut un discurs pe scena.

“In Romania am facut 26 de ani si ce este important si cred ca ne reprezinta sunt valorile companiei - inovatia, spiritul de echipa, calitatea si angajamentul nostru fata de pacienti. Important este ca profesionalismul a facut ca reprezentanta din Romania si colegii din Romania sa fie cunoscuti la nivel international. Avem director de resurse umane din Spania, deci nu doar romanii aleg un job in strainatate, ci si cei din afara vin sa lucreze la noi. Multumim mult pentru premiu si sper sa avem aceleasi rezultate in continuare”, a spus Mirela Iordan.

Premiul pentru “Cel mai bun angajator” a fost disputat de 3 finalisti: Bitdefender, ING Tech si Pfizer Romania.

Farmacia Tei - premiul pentru “Perseverenta si competitivitate”

Farmacia Tei - premiul pentru “Perseverenta si competitivitate”

Dintre finalistii pentru premiul pentru “Perseverenta si competitivitate”, Farmacia Tei a fost cea care a castigat cele mai multe voturi din partea juratilor. Trofeul a fost acordat de Ciprian Paltineanu, angel investor si mentor, catre Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei.

“Perseverenta de 20 de ani, am trait cu urcusuri si coborasuri, am incercat sa fim acolo!”, a spus Roxana Maftei.

Premiul pentru “Perseverenta si competitivitate” a fost disputat de 3 finalisti: Autonom Rent-a-car, Globalworth si Farmacia Tei.

Dacia Plant - premiul pentru “Curaj si initiativa in afaceri”

Dacia Plant - premiul pentru “Curaj si initiativa in afaceri”

Premiul pentru “Curaj si initiativa in afaceri” a fost acordat catre Dacia Plant de Florin Vasilica, sef departament asistenta trazactii EY Romania, iar Liviu Ungureanu, director general Dacia Plant, a ridicat trofeul si a sustinut un scurt discurs.

“Acest premiu este al echipei Dacia Plant, cea care face in fiecare zi eforturi pentru a pune in practica valorile companiei", a spus Liviu Ungureanu.

Premiul pentru “Curaj si initiativa in afaceri” a fost disputat de 3 finalisti: Dacia Plant, Zitec si 5 to go.

Bitdefender - premiul pentru "Flexibilitate si capacitate de adaptare"

Bitdefender - premiul pentru "Flexibilitate si capacitate de adaptare"

Premiul pentru "Flexibilitate si capacitate de adaptare" a fost acordat companiei Bitdefender de catre Ana Necsulescu, marketing manager Jidvei, si ridicat de Andrei Taflan, director global Public Relations in cadrul companiei castigatoare.

“Noi, la Bitdefender, ne dorim sa pastram o capsula a normalitatii in mediul de afaceri, sa continuam sa investim in educatie si sa demonstram ca se poate face business de aici din Romania, in asa fel incat 98% din ceea ce produci sa se vanda in alte tari", a declarat Andrei Taflan la ridicarea premiului.

Premiul pentru "Flexibilitate si capacitate de adaptare" a fost disputat de: Bitdefender, Berry Ice si Edenred.

UI Path - premiul special pentru compania care a dus Romania in liga unicornilor

UI Path - premiul special pentru compania care a dus Romania in liga unicornilor

Pe langa cele 10 premii rezultate din jurizare, la finalul galei am acordat un premiu special din partea redactiei pentru UI Path, compania care a dus Romania in liga unicornilor. Premiul a fost ridicat de Ruxandra Gruia, sales director UI Path.

"UI Path este o companie globala, nascuta in Romania. De aici a pornit totul, astfel ca nu numai cu ajutorul echipei de aici am reusit sa schimbam modul in care se face business, dar suntem varful de lance in revolutia digitala care schimba conceptul viitorului in munca. Ceea ce ne deosebeste pe noi de competitorii nostri este felul in care o facem. Desi la finalul anului vom fi 2000 de angajati in 15 tari, am reusit sa pastram conceptul de startup", a declarat Ruxandra Gruia.

Bitdefender - premiul pentru "Cea mai valoroasa companie"

Bitdefender - premiul pentru "Cea mai valoroasa companie"

Premiul pentru "Cea mai valoroasa companie", nu din perspectiva rezultatelor financiare obtinute, ci din prisma valorilor intrunite, a fost primit de compania Bitdefender.

Antreprenorul Marius Ghenea, partener 3TS, a fost cel care a inmanat premiul castigatorului. Acesta a facut parte si din juriu, motiv pentru care a declarat ca desemnarea castigatorilor a fost dificila, avand de ales intre atatea companii valoroase.

"Si cand trebuie sa alegi dintre liderii de business din Romania, acum, cand avem atat de multi lideri valorosi, este si mai dificil. Dar, pentru ca trebuia sa fie un castigator, cea mai valoroasa companie, conform Wall-Street.ro, Gala 2018, este Bitdefender", a declarat Marius Ghenea.

Bitdefender a concurat, in finala, pentru premiul "Cea mai valoroasa companie", cu Banca Transilvania si EMAG.

ocazie cu care a declarat ca

Hospice Casa Sperantei - premiul pentru "Schimbarea Romaniei in bine"

Hospice Casa Sperantei - premiul pentru "Schimbarea Romaniei in bine"

Premiul pentru schimbarea Romaniei in bine a fost castigat de Hospice Casa Sperantei. Mirela Nemtanu, CEO-ul Hospice, a ridicat premiul inmanat de Ruxandra Hurezeanu.

"Pentru noi este al 26-lea de cand existam in Romania si de cand avem o incapatanare nebuna de a ii ajuta pe cei care au nevoie, acei oameni de care de multe ori se uita sau despre care se crede ca nu se mai poate face nimic. Multumim pentru acest premiu si sper sa ramaneti in continuare alaturi de noi, pentru ca avem nevoie de ajutor", a declarat Mirela Nemtanu.

Finalistii la aceasta categorie au fost: Daruieste Viata, Hospice Casa Sperantei, Transylvania College

eMAG.ro - Premiul pentru etica si transparenta in afaceri

eMAG.ro - Premiul pentru etica si transparenta in afaceri

Finalistii premiului oferit pentru etica si transparenta in afaceri au fost Autonom Rent-a-car, Bittnet si eMAG.ro. Aceasta din urma companie a primit premiul.

"Etica si transparenta ar trebuie sa fie doua dintre atributele esentiale in orice business, iar noi, la eMAG.ro, le luam foarte in serios!", a declarat Florin Filote, director Marketplace in cadrul eMAG.ro.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu