Ad\'Or premiaza excelenta in creativitatea romaneasca
Aflat la a cincea editie, Festivalul de Publicitate Ad'Or – cel mai important reper in industria de profil din Romania - acopera toate formele de publicitate, de la spoturi TV si radio pana la printuri si direct mailing. Organizat de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (RAAA) in parteneriat cu Business Media Group, Ad'Or 2005 se va derula in perioada 24 - 27 mai la World Trade Center, expozitia desfasurandu-se in incinta World Trade Plaza.

Castigatorii Festivalului Ad`Or din acest an vor fi desemnati in seara de 28 mai, in cadrul unui spectacol de gala. Scopul manifestarii este recunoasterea excelentei si creativitatii in publicitatea romaneasca. Festivalul va gazdui seminarii sustinute de personalitati marcante ale industriei publicitatii din Romania si strainatate, alaturi de reprezentanti ai industriilor conexe. In paralel cu seminariile, cei interesati de publicitate vor avea ocazia sã viziteze expozitia cuprinzand cele mai bune lucrari din domeniu.

Business Media Group va colabora cu un comitet de supervizare desemnat de RAAA format din: Radu Florescu, Managing Director Saatchi & Saatchi; Adrian Dura, Managing Director ADDV Euro RSCG ; Tereza Munteanu, Managing Director Y&R/Team Advertising; Cristina Jansen, General Manager Cohn & Jansen; Lucian Georgescu, Managing Director Generic AV; Bogdan Naumovici, Creative Director Leo Burnett & Target; Adrian Botan, Deputy Managing Director & Creative Director BV McCann Erickson; Daniel Gavrila, Managing Director Lowe & Partners. Mercury Promotion a castigat licitatia organizata de RAAA si va asigura conceptul de promovare, creatia si productia machetelor printate si a spoturilor radio-TV, precum si promovarea acestui festival in mass-media.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si