Fondatorul Global Records, Stefan Lucian, care de-a lungul timpului a dezvoltat mai multe agentii de talent management si influencers, a lansat, impreuna cu GM-ul Global Records, o noua agentie. Este vorba despre Global Talent United, cea mai mare agentie de endorsement din Romania, care reuneste si serviciile fostelor Global Influencers si Trending Influencers.

Noua agentie acopera toate segmentele de varsta si interese, cu peste 200 de talente din toate zonele de entertainment, precum artisti (INNA, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam), actori (Ada Condeescu, Letitia Vladescu, Silviu Mircescu), online content creators (BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Selly, Vlad si Cristi Munteanu, NaddHu, Marisa Paloma, Irina Deaconescu), stand-up comedians (Micutzu, Badea, Bordea, Ana-Maria Calita, Ionut Rusu, Rux), artisti vizuali (Ovidiu Solcan, Octavian Graure, Alexandru Simedru) si reuneste intr-o noua formula continutul promovat pana de curand de Global Influencers si Trending Influencers.

„Ma bucur foarte mult ca reprezentam un roadster cu atat de multe si diverse talente. La Global Talent United ne propunem sa le oferim tuturor uneltele necesare pentru ca aceste talente sa atinga cel mai inalt nivel al performantei artistice, indiferent de domeniul in care activeaza fiecare. Know-how-ul echipei noastre, viziunea si experienta pe care le-am dobandit de-a lungul anilor reprezinta motorul punerii in miscare pentru atingerea obiectivului nostru: acela de a aduce impreuna cele mai relevante talente”, a declarat Stefan Lucian, A&R Manager si fondator Global.

„Avem un model de business unic, care se bazeaza pe contentul de calitate creat de talentele din fiecare domeniu al industriei de entertainment. Am implementat unele dintre cele mai vizibile si originale campanii de advertising, lucram cu brandurile mari din Romania si suntem prezenti in toate mediile de comunicare. Ne dorim ca Global Talent United sa fie un hub al tuturor talentelor relevante, care sa-si gaseasca the perfect match in brandurile cu care colaboram”, declara Olga Juverdeanu, General Manager.

Stefan Lucian mai detine casa de discuri Global Records si agentia de eveniment Global Events.

Citeste si:
Global Records investeste 2 milioane de euro in productiile sale
Global Records investeste 2...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Global Records va colabora cu TVR pentru Eurovision
Setari Cookie-uri