Viacom Outdoor, una dintre cele mai mari companii de outdoor din lume, a anuntat recent o noua structura de senior management pentru trei regiuni internationale-cheie ale companiei, valabila de la 1 ianuarie, potrivit NewsIn care citeaza publicatia "Mediainfo".

Prin noua structura de management a companiei, operationala de la 1 ianuarie 2007, Tom Goddard, CEO al Viacom Outdoor, va avea in subordine 3 COO (Chief Operating Officer) ale caror responsabilitati se extind peste trei regiuni internationale. Este vorba despre Andrew Oldham - pentru Marea Britanie si Irlanda, Clive Punter - este COO al Viacom Outdoor in Asia, iar Guillaume Prot supervizeaza Europa continentala.

Potrivit sursei citate, Viacom isi consolideaza resursele de media dupa o perioada intensa de licitatii si contracte reinnoite in Europa.

Viacom Outdoor, care face parte din grupul mondial de media si divertisment CBS Corporation, este una dintre cele mai mari companii de outdoor din lume. VO este prezenta in SUA, Mexic, Canada, Europa si China. CBS Corporation mai detine Paramount Television, Simon & Schuster, CBS Radio si Showtime.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cu ce va fi inlocuita relatia clasica dintre angajati si companii