Consiliul National al Audiovizualului a aprobat in sedinta de astazi acordarea de licente audiovizuale prin satelit, dedicate minoritatii rome. Amaro TV va emite la nivel european in limba maghiara, iar Amaro TV RO va emite in Romania, scrie Pagina de Media.

Solicitarea de licente audiovizuale a venit din partea societatii Playtime Media, in care actionar unic este o alta societate, Passion Media, detinuta de Daroczi Laszlo Gabriel-90% si Secara Roxana-10%.

„Proiectul se doreste a fi o platforma de dezbatere, pe langa o sursa de divertisment cultural, o rampa de lansare a unor noi talente, dar si o sursa de informare pentru romi, o modalitate de interactiune interetnica si multiculturala, care sa evidentieze nevoile comune si elementele care apropie, care pot crea plusvaloare societatii in care traim”, a spus unul dintre reprezntantii societatii care a solicitate licentele audiovizualele.

Acestia au mai explicat ca proiectul TV din Romania va fi lansat spre sfarsitul anului si ca sunt in discutii de principiu cu mari cablisti, RCS si UPC, dar si cu societati locale, mai scrie paginademedia.ro.

Sursa foto: Oleg Elkov/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
BREAKING: Realitatea TV a pierdut licenta audiovizuala