Consiliul National al Audiovizualului a aprobat in sedinta de astazi acordarea de licente audiovizuale prin satelit, dedicate minoritatii rome. Amaro TV va emite la nivel european in limba maghiara, iar Amaro TV RO va emite in Romania, scrie Pagina de Media.
Solicitarea de licente audiovizuale a venit din partea societatii Playtime Media, in care actionar unic este o alta societate, Passion Media, detinuta de Daroczi Laszlo Gabriel-90% si Secara Roxana-10%.

„Proiectul se doreste a fi o platforma de dezbatere, pe langa o sursa de divertisment cultural, o rampa de lansare a unor noi talente, dar si o sursa de informare pentru romi, o modalitate de interactiune interetnica si multiculturala, care sa evidentieze nevoile comune si elementele care apropie, care pot crea plusvaloare societatii in care traim”, a spus unul dintre reprezntantii societatii care a solicitate licentele audiovizualele.

Acestia au mai explicat ca proiectul TV din Romania va fi lansat spre sfarsitul anului si ca sunt in discutii de principiu cu mari cablisti, RCS si UPC, dar si cu societati locale, mai scrie paginademedia.ro.
Retail jobs

Sursa foto: Oleg Elkov/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri