Curtea de Apel Bucuresti a declarat, luni seara, falimentul societatii Realitatea Media. Informatia a fost furnizata de consultantul politic Cozmin Gusa in timpul emisiunii "Legile puterii", potrivit realitatea.net.

„Veste soc! Domnul Dragnea si cei din statul paralel si-au vazut visul cu ochii. In aceasta seara, in urma cu o ora, au obtinut o decizie de intrare in faliment a Realitate Media. In acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reusit sa obtina acest lucru in instanta. Noi tot speram ca instanta sa nu dea aceasta decizie”.

"Dragnea si cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atatea luni si-au vazut visul cu ochii. Au reusit, inaintea campaniei electorale, in aceasta seara, in urma cu o ora, sa obtina o decizie la cerearea ANAF, definitiva, de intrare in faliment a Realitatea Media", a spus Cozmin Gusa.

"Ceea ce ni s-a tot promis in guvernarea Dragnea si Ponta, in acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea, care il include si pe Coldea, au reusit sa obtina decizia in instanta, care este una neasteptata pentru noi. Ne asteptam ca instanta sa dea dreptate unui demers corect facut de noi, si nu de a da satfisfactie unor oameni care batjocoresc statul roman".

"Filmul pe scurt este asa: noi am obtinut un plan de reorganizare, in care trebuia sa platim datoriile debitorilor, dupa ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celalalt plan prin care ne angajam sa platim total datoriile la stat. Printr-o decizie corecta, ar fi fost aprobat celalalt plan, care ne dadea posibilitatea sa platim debitorii pe care ii avem, in conditiile in care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau in regula", a spus consultantul Cozmin Gusa, potrivit realitatea.net.

Realitatea Media se afla in insolventa din septembrie 2011.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri