Dana Deac a fost desemnata castigatoarea concursului pentru postul de director al Departamentului TVR 1, organizat de televiziunea publica pe 11 ianuarie 2007.
Comisia de concurs a fost alcatuita din Tudor Giurgiu (presedinte-director general al Televiziunii Romane), Horia Romanescu (directorul Directiei Programe), Iulian Padurariu (directorul Directiei Marketing si Vanzari), Gordon Lovitt (consilier pe strategie editoriala al presedintelui-director general), Despina Neagoe (membru al Consiliului de Administratie) si George Pruteanu (membru al Consiliului de Administratie). Cinci candidati s-au inscris la concursul pentru director la TVR 1.

Ii urez bun venit Danei Deac in echipa TVR. Ea a demonstrat la interviu ca a inteles care este directia canalului TVR 1 si se va implica in cresterea calitatii acestuia. Ma bucur ca un profesionist de talia ei s-a inscris la acest concurs. Este un om foarte serios si un nume de prestigiu in audiovizualul romanesc, a spus Tudor Giurgiu, presedinte-director general al TVR. In urma cu mai mult timp, nu as fi crezut ca o sa-mi doresc sa revin in TVR. Schimbarile in ceea ce priveste programele televiziunii publice mi-au atras atentia si au facut ca postul de director la TVR 1 sa devina o provocare foarte interesanta pentru mine, a precizat Dana Deac, intr-un comunicat al departamentului de comunicare din cadrul TVR.

Dana Deac are 45 de ani si lucreaza in mass-media din 1990. Este licentiata in Filosofie la Universitatea Bucuresti si a urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul jurnalismului in Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Polonia, Grecia. A fost, pe rand, sef de sectie la Programul 3 al radioului public, Radio in blue jeans, sef sectie Veniti cu noi pe programul doi, Departamentul Social al TVR 2, redactor-sef la Tele 7 abc, iar din 1998 a fost producator executiv, producator, reporter si moderator la Antena 1 si Antena 3.

De numele ei sunt legate productii tv de succes, cum ar fi Prezentul simplu, Cafeaua cu sare, Cutia neagra, 60 de minute cu Dana Deac, Reporter Tele 7 abc. A obtinut patru premii APTR si un premiu CRP. Postul de director al canalului TVR 1 a fost ocupat anterior de Irina Radu si a ramas vacant in 16 octombrie 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri