Cea mai longeviva campanie de donare de sange din Romania, Blood Network, initiata de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea, revine. Daca vrei sa obtii bilete la festivalurile de muzica din Cluj, respectiv Constanta, alatura-te campaniei in perioada 13 mai - 29 iunie si doneaza sange.

Campania Blood Network se dezvolta de la an la an, atat in privinta numarului de donatori in centrele fixe cat si la caravanele mobile. In acest an campania incepe mai devreme si se desfasoara in perioada 13 mai-29 iunie in toate centrele de transfuzii din tara. Totodata caravana mobila va fi prezenta in noua orase din Romania: Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Oradea, Targu Mures, Sibiu, Brasov si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea.

Programul caravanelor mobile:

  • Cluj-Napoca: 11 -12 mai, Bulevardul Eroilor
  • Targu-Mures: 18- 19 mai, Piata Teatrului
  • Iasi: 18-19 mai, Iulius Mall
  • Timisoara: 25-26 mai, parcarea Facultatii de Politehnica
  • Oradea: 1-2 iunie, Piata Unirii
  • Sibiu: 8-9 iunie,Piata Uniri
  • Bucuresti: 14-16 iunie, Parcul Herastrau, intrarea Piata Charles de Gaulle

Cei care doneaza sange la caravana mobila si se inscriu in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit de o zi la Untold sau la Neversea. Toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua „Si Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea.

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie sa acceseze, in functie de festivalul la care vor sa ajunga, site-ul untold.com sau neversea.com, sectiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat si vor atasa o poza cu adeverinta de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere:

  • *la Untold la pretul special de 513,94 de ron plus taxe din pretul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului
  • *la Neversea la pretul special de 399 de ron plus taxe din pretul final de 599 ron + taxe al abonamentului

"Campania Blood Network se dezvolta de la an la an. In 2019, am adaugat inca trei orase in care va ajunge caravana de donare de sange, Targu Mures, Sibiu si Oradea. In acest fel, pe langa centrele de transfuzii din toata tara, tinerii pot dona la caravana mobila care, in acest an, poate fi gasita in 9 orase din Romania. Ne dorim sa crestem numarul de donatori de sange, mai ales ca spitalele din Romania au o nevoie constanta de sange. ", spune Edy Chereji, director de Comunicare Untold & Neversea.

In acest moment, peste 6000 de membri s-au inscris in reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma Si eu Donez. Campania Blood Network este realizata cu sprijinul Kaufland Romania, dar si in parteneriat cu platforma Si Eu Donez si cu ajutorul Institutului National De Transfuzii Sanguine.

Campania Blood Network in 2018 a insemnat peste 1.000 de donatori la cele 6 caravane mobile de donare de sange si peste 3.000 de donatori la centrele de transfuzii din intreaga tara. Neversea 2019 va avea loc in perioada 4-7 iulie la Constanta, iar Untold 2019 va avea loc in perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri