Global Records, cea mai mare platforma de artisti si influenceri din Romania, anunta cea de-a doua editie a programului de internship platit lansat anul trecut, prin intermediul caruia vrea sa atraga tineri pasionati de domeniul entertainment-ului.

Timp de trei luni, cei care se vor califica in acest program vor avea sansa de a lucra alaturi de profesionisti din domeniul industriei muzicale, dar si a advertising-ului, talent management-ului si productiei audio-video. Echipa Global pune accent pe intelegerea si insusirea tendintelor definitorii pentru succesul in era digitala, dar si a trendurilor industriei creative, aflata in continua schimbare.

In program se pot inscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializari, acestea urmand sa aleaga unul dintre modulele propuse in cadrul lui: Marketing & Sales, Creative, Business Affairs & Accounting si Talent Management & Booking. O singura cerinta este obligatorie pentru toate persoanele interesate: sa aiba un entuziasm la cote maxime, pentru ca entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al continutului care devine viral si al productiilor revolutionare din domeniul audiovizualului. Inscrierile se pot face aici: http://internship.weglobal.ro/.

Noul program de internship este o continuare a programului lansat de Global in vara anului trecut cand foarte multi tineri s-au aratat dornici sa participe la acest program. In doar 10 zile (19 – 29 iunie 2018, atunci cand au avut loc inscrierile), site-ul dedicat programului a fost accesat de 5288 de unici si nu mai putin de 250 de aplicatii au fost eligibile. Au avut loc peste 50 de interviuri, iar in prezent 5 dintre candidatii de anul trecut sunt pe punctul de a sarbatori 1 an in echipa Global.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente, si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri