Robbie Williams, cantaretul britanic si unul dintre cei mai buni artisti pop din lume, va concerta pe scena principala in cadrul festivalului de muzica electronica din Cluj, Untold, ce are loc anul acesta intre 1-4 august.

Anul acesta Untold aniverseaza cinci ani si a pregatit o editie aniversara in cadrul careia pe scena principala a festivalului va urca entertainer-ul numarul 1 al lumii, artistul britanic, Robbie Williams. "Concertul din vara, de la Cluj-Napoca, este unul special si asta pentru ca artistul si-a ales pentru anul 2019 doar cateva concerte in intreaga lume, in aceasta elita numarandu-se si festivalul Untold. Organizatorii festivalului promit ca spectacolul va fi unul cu adevarat suprem, pus in valoare si de productia impresionanta pe care o vor pregati pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste 1 ora si 30 de minute si va insuma peste 50 de muzicieni si dansatori care vor fi prezenti pe scena, alaturi de superstarul britanic", se arata intr-un comunicat Untold.

Cariera artistului este una impresionanta si a inceput inca din primul moment in care a urcat pe scena alaturi de trupa Take That in 1990. In 1995 artistul a decis ca-si doreste o cariera solo, iar de peste 30 de ani, acesta a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. In cariera sa spectaculoasa, Robbie Williams a livrat, pe langa hituri pe banda rulanta, si concerte cum rar s-au mai vazut in lume.

In 2006, artistul a intrat in Cartea Recordurilor prin faptul ca a vandut in doar o singura zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este si un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards si 3 premii MTV European Music Awards. Artistul are nu mai putin de 7 single-uri numarul 1 si aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 in topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vandut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vandute. Pe langa multe alte hituri, in vara, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" si "Candy".

Abonamente Untold 2019: cand se pun in vanzare si cat costa

Primele 60.000 de abonamente au fost deja vandute pentru editia aniversara a festivalului Untold. Urmatoarele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune in vanzare, miercuri, 5 iunie, ora 12.00, la pretul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achizitionate doar de cei care s-au inregistrat pe untold.com. Cei care nu si-au cumparat inca un abonament la festival, mai au timp sa se inregistreze pe pagina festivalului pentru transa care va fi scoasa la vanzare miercuri, 5 iunie, la ora 12.00. Organizatorii Untoldspun ca saptamana viitoare vor fi scoase la vanzare si biletele pentru 1 zi de festival.

Editia aniversara din acest an a Untold va insemna o productie si mai impresionanta decat in anii precedenti, dar si show-uri unice in lume, cum ar fi cele pregatite de Armin van Buuren, “ARMIN UNTOLD World Exclusive Show”, de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar si de DJ-ul numarul unu al lumii, Martin Garrix.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri