Arena Leilor continua sa ofere sansa celor indrazneti de a gasi un partener pentru realizarea planurilor de afaceri. Cativa dintre concurentii acestei a doua editii sunt:

Andrei, student, care are deja o afacere in domeniul IT impreuna cu un prieten. A venit in Arena pentru a le propune Leilor un parteneriat in vederea lansarii pe piata a unor solutii software pe care le considera inovatoare.

Sever, inginer cu experienta in industria maselor plastice, crede ca are o solutie tehnica unica pentru reciclarea ieftina si eficienta a PET-urilor (sticlele si ambalajele din plastic). Sustine ca solutia sa se bazeaza pe un brevet si doreste sa-i atraga pe Lei intr-un parteneriat de milioane, in care investitia initiala ar fi de doar 50.000 de euro.

Andrei, un tanar de 23 de ani, a facut o multime de lucruri in viata. A fost organizator de petreceri, administrator de retea, reporter la o televiziune de stiri. A facut chiar si consultanta IT pentru Comisia de Aparare din Parlament. in Arena Leilor a venit pentru a-i convinge pe milionari de eficienta unei inventii intr-o afacere oarecum exotica: cresterea meduzelor in acvarii speciale si comercializarea lor catre cei cu venituri mari, dornici de o priveliste relaxanta, in concordanta cu ultimele trenduri din domeniul amenajarilor interioare din Statele Unite si Japonia.

Lucian a absolvit Dreptul, a fost politist, consilier juridic, iar acum crede ca a venit momentul sa-si puna pe picioare propria afacere. insa, spre deosebire de altii, Lucian crede ca pe langa ideea obtinerii de venituri financiare, o afacere ar fi bine sa aduca si un beneficiu de ordin social. A venit in Arena pentru a le propune Leilor planul de afaceri al unei tabere pentru copii, in care acestia sa invete sa relationeze cu animalele intr-un mediu ecologic.

Cum isi vor sustine acestia planurile de afaceri si ce succes vor avea ei in fata Leilor, urmeaza sa aflati urmarind editia singurului Business reality-show din Romania, Arena Leilor


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri