Luni, 25 Aprilie 2005, la orele 20:00, va avea loc a unsprezecea editie a [Pauzei Publicitare], eveniment bine-cunoscut de cei care pana acum se strangeau in amfiteatrele ASE-ului pentru a asculta publicitari ca Christian Lurzer (Lurzer’s Archive), Bogdan Manea (fost Saatchi & Saatchi), Titi Amzar (Strategia), Bogdan Naumovici (Leo Burnett), Lucian Georgescu (GAV) si multi altii, si pentru a vedea spoturi, altfel inaccesibile.
Pentru cei care sunt mai putin familiarizati cu evenimentul, [Pauza Publicitara] se adreseaza tuturor celor care sunt pasionati de publicitate, in toate formele ei, dar mai ales spot TV. Fiecare editie se bucura de cate un invitat special care dialogheaza cu publicul prezent pe diverse subiecte. Organizatorii acestei editii sunt Rospotline si VIP - Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Evenimentul de luni va avea ca invitata intreaga echipa de creatie Merlin Advertising, condusa de Cristian Munteanu, Creative Director. Se vor viziona spoturi selectate din cele mai specializate materiale pentru advertiseri: Lurzer’s Archive TV Commercials, Otto TV si Shots si se va discuta pe marginea lor, pornind de la tema principala: tendintele advertisingului international.

In cadrul serii va avea loc si un concurs de creatie publicitara cu tema “1 Mai Muncitoresc”. Cei interesati si talentati, isi pot aduce printurile in aceeasi seara la eveniment, iar arbitrul in deciderea castigatorilor va fi bineinteles echipa Merlin Advertising. Cele 3 premii care se vor acorda vor consta in colectii Lurzer’s Archive anuale si un abonament 2005 Otto TV oferite de Rospotline.

Incepand cu aceasta editie, evenimentul va avea loc in Club Biblioteca, partener de evenimente al Rospotline, si va cunoaste si o extindere in celelalte centre universitare. Pentru inceput, evenimentul va pleca la Iasi.

Cei care vor sa participe luni la eveniment sunt asteptati la Club Biblioteca (Bd Iuliu Maniu nr 6 – vis-a-vis de Apaca) si pot cere informatii la pauza_publicitara@yahoo.com.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Romania, o piata matura de publicitate neconventionala