Festivalul de tip boutique Awake, ce are loc anul acesta intre 15 si 18 august pe domeniul Teleki din Transilvania, Mures, lanseaza Awake Spotlight in cadrul caruia trupele si DJ-ii interesati se pot alatura line-up-ului celei de-a treia editii.

Artistii sunt invitati sa se inregistreze la repetitii, sa posteze clipul pe pagina lor de Facebook cu tag @AWAKE si hashtag #AWAKESpotlight pana pe 22 iulie. Cele mai apreciate, comentate si distribuite 5 clipuri din fiecare categorie vor fi jurizate de echipa organizatorului Emagic si a partenerului Radio Guerrilla. Castigatorii vor fi anuntati pe websiteul awakefestival.ro si pe pagina de Facebook @AWAKE pe 26 iulie.

Cea de-a treia editie a festivalului propune o experienta muzicala atent curatoriata pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage si Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass si electro, punk, indie, rock) si blend-ul de artisti internationali si locali va asigura experiente muzicale pentru toate gusturile si toate starile.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si  eventim.ro, la preturile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) si 239 lei (bilet acces 4 zile + camping).

Awake este primul si cel mai asteptat festival boutique din Romania. Inspirat din inima Ardealului, Awake are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mures. In 2019, evenimentul se desfasoara timp de 4 zile, intre 15 si 18 august. Inovator si multidisciplinar, Awake este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat mintilor libere, creative si boeme.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri