Fie ca vorbim despre manageri in cadrul unor corporatii, fie ca e vorba de antreprenori, toti au nevoie sa gestioneze echipe performante. Profita de faptul ca acum sunt reduceri de carti de management care te invata cum sa conduci mai bine.

Un manager bun are nevoie nu doar de calitatile potrivite pentru a conduce mai bine angajatii, dar si sa cunoasca metode si instrumente potrivite prin care sa poata face asta. Daca vrei sa inveti cum sa conduci mai bine, avem cateva recomandari de carti de management la reducere.

Reduceri la carti de management

Managerul neoficial de proiect, de Kory Kogon, Suzette Blakemore

Din aceasta carte pentru manageri vei afla despre gestionarea timpului si metodele pe care le poti aplica atat la locul de munca, cat si acasa. Cartea cuprinde sfaturi practice, invatandu-te elementele de baza intr-o maniera perfect adaptata mediului de lucru si vietii de zi cu zi. Vei parcurge etapele cele mai importante ale procesului de coordonare a unui proiect: initierea, planificarea, executia, monitorizarea/ controlul, finalizarea. Si aceasta carte are o reducere de 35% si poate fi comandata de aici.

Cele mai importante 76 de intrebari si raspunsuri din management, de James McGrath

Este un ghid menit sa-i ajute pe manageri sa-si foloseasca potentialul la maximum pentru bunul mers al companiei. Cartea ofera managerilor solutii imediate la intrebari esentiale privind motivarea echipei, delegarea eficienta a sarcinilor sau pregatirea unui plan strategic. Cartea este acum la reducere si poate fi cumparata de aici.

Carti pentru manageri, la pret redus

Resursele umane in ecuatia profitului, Jeffrey Pfeffer

Autor de succes si expert in management, Jeffrey Pfeffer face o exeminare critica a practicilor de management al resurselor umane. El sustine ca majoritatea practicilor general acceptate sunt extrem de distructive, atat pentru relatiile de lucru, cat si pentru performanta organizationala.

Pe baza cercetarilor intreprinse la diverse companii, Pfeffer construieste o ipoteza conform careia cultura si capacitatea unei companii – derivate din felul in care isi administreaza oamenii – sunt adevaratele si durabilele surse de avantaj competitional. Cartea de management este redusa cu 35% si se gaseste aici.

Reduceri la carti de management - companii de succes

Cele trei reguli - Michael E. Raynor, Mumtaz Ahmed

Ghidul este indispensabil oricarei companii care vrea sa ajunga la rezultate de top si reprezinta o combinatie perfecta de studii de caz si analize amanuntite de date prin care cei doi autori incearca sa arate cum reusesc anumite companii sa obtina performante exceptionale pe termen lung, ce fac in mod diferit si poti invata de la ele. Autorii au studiat in amanunt 27 de companii si au descoperit ca atunci cand se confrunta cu decizii dificile, companiile exceptionale respecta trei reguli. Care sunt acestea, vei afla cumparand cartea de aici.

Sun Tzu si arta afacerilor, de Mark R. McNeilly

Pornind de la exemplele reale ale unor firme precum General Electric, Microsoft, AT&T, BMW, Southwest Airlines sau FedEx, Mark R. McNeilly iti arata cum pot fi adaptate cu succes principiile militare la lumea corporatista de astazi, ca sa fie evitate capcanele managementului si sa se obtina avantaj competitiv pe termen lung. Autorul incearca sa demonstreze ca la domeniul afacerilor, la fel ca razboiul, este unul dinamic, cu alerta ritmica si impune utilizarea eficienta a unor resurse limitate, iar directorii moderni ai organizatiilor au de castigat daca stiu cum sa valorifice invataturile din lucrarea clasica de strategie militara scrisa de generalul chinez Sun Tzu. Cartea poate fi achizitionata de aici, la un pret redus cu 45%.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri