Cea de-a 3-a editie AWAKE, cel mai asteptat festival boutique multi-experiential din Romania, revine peste doar 5 saptamani intr-unul din cele mai frumoase parcuri din inima Transilvaniei, domeniul Castelului Teleki, din Gornesti, judetul Mures, dar pentru moment are noutati de comunicat.

Astfel, #Awake3 anunta programul pentru fiecare zi a festivalului, pretul biletelor de o zi si al suplimentului de camping. Biletele de o zi se pun in vanzare pe 17 iulie, pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si  eventim.ro la pretul de 109 lei, iar suplimentul de camping de o zi se poate achizitiona cu 45 lei.

In plus, sambata si duminica festivalului vin la pachet cu surprize:

  • Sambata, 17 august, show-ul exclusiv AWAKE THE PRODIGY – TRIBUTE TO KEITH (#AWAKEF1RST) va completa scena mare a festivalului, alaturi de Netsky si De Staat. AWAKE F1rst este o serie de spectacole unice si memorabile create de organizatori, care a debutat anul trecut cu show-ul “VITA DE VIE – IN CORZI”.
  • Duminica, 18 august, programul muzical al festivalului va fi inchis de un performance intitulat BOHEMIAN SYMPHONY by Bohemia Symphonic Orchestra.

Awake2019

Activitati la #Awake3: biblioteca, teatru si cinema in aer liber, playgroud

Awake este mai mult decat un festival de muzica, este o destinatie dedicata boemilor, iubitorilor de arte conexe, creativilor, in cautare de experiente inedite.

Zona de lectura Forest Lounge si biblioteca in aer liber Forest Library isi asteapta cititorii cu peste 800 de volume Litera din diverse domenii de interes. Printre acestea se vor regasi: carti care au inspirat seriale celebre precum “Casa Bantuita”, de Shirley Jackson si “Patrick Melrose”, de Edward St Aubyn; carti autobiografice precum bestsellerul “Povestea mea”, a lui Michelle Obama; carti politice precum romanul “Ultimul dintre oamenii presedintelui”, de Bob Woodward; carti de dezvoltare personala si spiritualitate precum “Zen. Arta de a trai simplu”, de Shunmyo Masuno si carti ecranizate precum “La cinci pasi de tine”, de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry si Tobias Iaconis. La finalul festivalului, toate volumele vor fi donate unei biblioteci din judetul Mures.

Cinematograful de sub pod invita cinefilii Awake sa vizioneze proiectii curatoriate de TIFF si o selectie de filme premiate la Super - Festivalul de filme facute de adolescenti. Pe timpul zilei, cinematograful se transforma intr-o scena de teatru, cu piese jucate in parteneriat cu Universitatea de Arte Targu Mures.

Cei cu spirit de aventura vor putea alege intre lasertag, oferit de Lasertag Cluj, paintball, tir cu arcul, zorbing sau zorb fotbal, oferite de Peppermint Park, toate aceste activitati fiind amenajate in zona Playground.

Peste 100 de participanti Awake vor avea ocazia sa faca o calatorie cu balonul cu aer cald la peste 50m altitudine, de unde vor putea sa vada domeniul Teleki, vineri si sambata, inainte de apus.

Festivalul Awake se desfasoara intre 15 – 18 august, la doar cativa kilometri de Targu Mures, pe fabulosul domeniu al castelului Teleki din Gornesti. Muzica, instalatiile arhitecturale de mari dimensiuni, decorurile speciale, filmele, teatrul, cartile, accesoriile de festival, toate promit o experienta completa in inima Ardealului.

Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.awakefestival.ro si pe pagina oficiala de Facebook, noi activitati precum si programul detaliat pe scene urmand a fi comunicate in perioada urmatoare. Abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si  eventim.ro, la preturile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) si 239 lei (bilet acces 4 zile + camping).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri