Peste 90.000 de oameni au participat in prima zi a festivalului de muzica Untold. Artistii care au concertat in prima seara s-au aratat impresionati de scena principala a festivalului, dar si de numarul mare de participanti. Cei mai asteptati artisti au fost trioul 3 Are Legend, artistul britanic, James Arthur, dar si dj-ul german Tujamo. Acesta din urma a fost prezent la toate cele 5 editii ale UNTOLD, iar aseara a declarat ca cele 2 ore petrecute pe scena au fost cele mai impresionante ore din viata lui.

„Am vazut in timp cum a crescut acest festival. De la an la an era tot mai mare si tot mai mare, iar anul trecut am zis ca nu are cum sa fie mai mare de atat. Si uite ca am venit din nou, m-am urcat pe scena si cand am vazut stadionul plin, mi-am zis ca este incredibil. Va spun cu mare emotie ca simt ca sunt deja parte din familia Untold si pentru mine este cel mai important festival de peste an. ”, a declarat dj-ul german, Tujamo.

Pe scena principala a urcat aseara si artista Tove Lo, duo-ul W&W, Smiley si Alex Parker. Si Dimitri Vegas&Like Mike au facut stadionul Cluj Arena sa vibreze printr-un dans sincron pe care l-au facut alaturi de zecile de mii de oameni aflati in arena.
„Romania, lasa-ma sa-ti spun ceva. Esti cel mai minunat si cel mai tare public din intreaga lume. Abia am asteptat sa ajungem la voi”, au declarat pe scena, Dimitri Vegas&Like Mike.

„Cake me!” scria aseara pe pancardele tinerilor aflati in fata mainstage-ului UNTOLD. Steve Aoki si-a bucurat din nou fanii si le-a oferit cadou, la editia aniversara UNTOLD, cele 12 torturi, pe care acesta le-a aruncat in public.

Show-urile lui Tove Lo, Tujamo, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike si Steve Aoki au putut fi urmarite live pe pagina de facebook si pe canalul de youtube UNTOLD. Si show-urile artistilor de la scenele Galaxy si Alchemy, Floog, Oxia, Joseph Capriati, Anna Tur, Grasu XXL, Satra B.E.N.Z si Roni Size, au putut fi urmarite live, aseara.

Deschiderea oficiala a festivalului a fost marcata cu focuri de artificii si povestea universului UNTOLD 2019: CODEX OF MAGIC. Pe celelalte scene au concertat alti peste 50 de artisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri