DJ-ul olandez Armin van Buuren, unul dintre cei mai bine cotati artisti din lume in domeniul sau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a pregatit un spectacol special pentru editia din 2019, pe care il face o singura data, doar pentru Untold.

"Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care il fac o singura data, nu il mai fac nicaieri in alta parte. Am adus o serie de artisti cu mine si invitati surpriza, printre care Alexandra Badoi. Este darul meu pentru romani", a spus Armin van Buuren, potrivit Agerpres.

El a mixat, la editia din 2018 a Untold, circa opt ore, iar la editia din acest an va intra in scena incepand cu miezul noptii.

"Sunt fericit ca organizatorii de la Untold mi-au pus scena la dispozitie pentru un astfel de show special. Nu stiu cat va dura, totul va depinde de public, ma simt aproape de publicul de aici, de oameni, mai mult decat in alte tari. Ceea ce imi doresc din punct de vedere profesional este sa pun muzica pentru oameni, va fi muzica veche, muzica noua. (...) Show-ul de vineri noapte este ca o finala de Champions League pentru mine. Este o onoare pentru mine ca m-au lasat sa vin la UNTOLD cu acest show special", a mai spus Armin van Buuren.

Untold 2019 are loc la Cluj, in perioada 1-4 august, iar in prima zi a festivalului au fost prezente peste 90.000 de persoane, in total fiind asteptati, in cele patru zile ale festivalului, peste 360.000 de participanti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri