Peste 95.000 de festivalieri au participat in cea de-a doua zi a Untold. Unul dintre cei mai asteptati artisti ai festivalului, Armin van Buuren a avut aseara un show exclusiv, realizat special pentru editia aniversara din acest an. Artistul si-a deschis show-ul cu orchestra Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca pe scena si cu imnul national al Romaniei. A spus „Buna seara, Romania” in limba romana si, rand pe rand, au urcat cu el pe scena, artisti speciali invitati, printre care si Alexandra Badoi.

DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume a adus cu el propria productie de festivaluri din Olanda. In plus, spectacolul i-a adus pe scena pe Josh Cumbee (cunoscut datorita piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") si Sam Martin ("Wild Wild Son"). Fanii au putut sa asculte si muzica noua – printre care si imnul oficial - si au putu sa-si achizitioneze o amintire din linia speciala de imbracaminte: Armin UNTOLD.

„Am pregatit pentru aceasta editie aniversara a festivalului UNTOLD, un show exclusiv care nu va mai putea fi vazut nicaieri in lume. Am emotii mari si simt o presiune extrem de mare, pentru ca va trebui sa depasesc ceea ce s-a intamplat anul trecut. Abia astept sa ajung in fata publicul, care aici, la UNTOLD, este unul special. ”, a declarat inainte de show, Armin van Buuren.

Peste 95.000 de oameni au trecut, in a doua zi, pragul taramului plin de magie, UNTOLD. Pe scena principala au mai urcat aseara si Subcarpati, Stormzy, Busta Rhymes si Timmy Trumpet care a avut un show plin de energie si culoare.

Show-urile lui Subcarpati si Armin van Buuren, au putut fi urmarite live pe pagina de facebook si pe canalul de youtube UNTOLD. Si show-urile artistilor de la scenele Galaxy si Alchemy, Lehar, Elax, Solomun, Andrew Meller, Nane, Borgore au putut fi urmarite live, aseara.

Pe celelalte scene au concertat alti peste 50 de artisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri