Peste 97.000 de oameni au participat in a patra si ultima zi a festivalului Untold, cand a concertat unul dintre cei mai asteptati artisti ai acestei editii, Robbie Williams. In total in cele patru zile de festival au fost peste 372.000 de participanti.


Robbie Williams le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o ora si jumatate i-a purtat prin hituri atat de cunoscute tuturor. Productia a fost una impresionanta, cu zeci de instrumentisti, dansatori, backing-vocals, costume si decoratiuni. Una din surprizele serii a fost momentul cand Robbie Williams l-a invitat pe scena pe tatal sau,alaturi de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic a ingenunchiat pe scena, multumind oamenilor prezenti pentru energia transmisa. La finele show-ului, fanii nu s-au putut desparti de artist si i-au aclamat numele minute in sir, asa ca artistul a revenit pe scena si a mai interpretat legendara “My Way”, a lui Frank Sinatra.

Pe scena principala a festivalului au urcat si Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta si Martin Garrix. Dj-ul francez David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, dupa ce a fost prezent la prima editie a festivalului Untold. Artistul s-a declarat impresionat de ceea ce a devenit Untold in doar 5 ani. „Untold este incredibil ce ai devenit fata de acum 4 ani cand te-am vazut prima data. Romania, esti impresionanta si te iubesc!”, a declarat pe scena, David Guetta.

Si Martin Garrix, DJ-ul numarul 1 a lumii, a urcat pe scena festivalului Untold si a inchis editia aniversara din acest an cu un show impresionant. S-a simtit atat de bine la scena, incat dupa inchiderea show-ului sau DJ-ul s-a dus la plimbare prin festival, alaturi de parintii lui. A ajuns la scenele Alchemy si Galaxy unde s-a bucurat de artistii care concertau.

Duminica, show-urile lui Manuel Riva, Kungs, Tinie Tempah,Robbie Williams, Nicky Romero si Ummet Ozcan au putut fi urmarite live pe pagina de facebook si pe canalul de youtube Untold. Si show-urile artistilor de la scenele Galaxy si Alchemy, Dannic, Mahony, Jamie Jones B2B Martinez Brothers B2B Seth Troxler, Macanache, Parazitii si Dub Fx au putut fi urmarite live, aseara.

Premiera mondiala la Untold 2019

Untold este primul festival de muzica din lume care a transmis live show-urile artistilor intr-o productie multicamera 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnica de filmare de 50 de cadre pe secunda. Asta inseamna ca imaginile transmise au o claritate impecabila, oferind o experienta cinematografica cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice productiilor de film. O productie similara va fi folosita in anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vara de la Tokyo si a campionatului de Formula 1.

Untold a transmis show-urile de la Mainstage, Alchemy si Galaxy, atat pe canalele proprii de Facebook, Instagram si Youtube, dar si pe canalele partenerilor media nationali si internationali. In Romania, spectacolul de la Cluj a putut fi urmarit live pe KISS FM (radio si online), dar si pe Pro TV Plus. Vineri noaptea si duminica noaptea, Pro TV a transmis show-rile lui Armin van Buuren si Robbie Williams. In strainatate show-urile de la Untold au fost preluate de catre DJ Mag, Mixmag si Capital FM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri