Un proiect dezvoltat de Matei Dima (BRomania), 5Gand The Movie, va primi bani de la Guvern, prin proiectul dedicat sprijinirii industriei cinematografice.

Pagina de Media scrie, potrivit datelor postate recent pe site-ul Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, ca societatea Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film in care eroii sunt membrii trupei 5Gang - Selly, Pain, Gami, Dia si Exploit.

Despre 5Gang - The Movie, creatorii proiectului au anuntat inceperea filmarilor de pe 2 septembrie.

„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Pitici Gratis si Vali Dobrogeanu, iar acum o filmam. E un proiect foarte serios si foarte fun in acelasi timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv si multe elemente care sunt sigur ca vor placea publicului. Sunt foarte fericit ca facem filmul acesta”, a spus Matei Dima, la inceputul lunii septembrie, despre proiectul la care lucreaza.

Comisia de Prognoza, cea care gestioneaza schema de ajutor de stat privind industria cinematografica, a aprobat numai anul acesta bugete pentru 42 de proiect. Proiect care apartin atat unor case de film, cat si seriale TV.

Citeste mai multe pe paginademedia.ro.

Sursa foto: BRomania Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri