Relatiile Publice si Comunicarea devin tot mai importante, mai structurate si mai fundamentate stiintific pentru mediul de afaceri si pentru domeniile conexe. Ieri a fost lansat primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii, comunicarii si expertizei in aceste domenii, sub sloganul ,,PRwave - unor valuri nu poti sa li te impotrivesti!". PRwave se adreseaza segmentului de business, specialistilor cu experienta in PR, imagine, comunicare, marketing, tinerilor care aspira la o cariera in aceste domenii, dar si institutiilor mass-media, interesate de un flux de stiri si evenimente care este actualizat permanent. Accesand www.prwave.ro pot fi gasite articole ale unor specialisti romani si straini ("On the Move"), studii de caz reale si specifice mediului de afaceri romanesc, un directory cu resurse recomandate si comentate, know-how exchange - locul de intalnire pentru cei interesati de expertiza in PR, imagine si comunicare.

Continutul www.prwave.ro este actualizat permanent, noi articole si studii de caz fiind adaugate periodic, iar pentru a fi conectati la noutatile de pe site, solicitantii se pot inscrie la un Newsletter PRwave. Sectiunea Know-How Exchange contine si un Forum de comunicare, iar un Calendar al Evenimentelor este postat pentru utilizatorii grabiti. Board-ul de la PRwave sustine ca pe acest program poate fi gasit aproape orice! Cine s-ar fi gandit, de exemplu, ca modalitatile de comunicare pentru perioada Sarbatorilor de Pasti pot fi abordate stiintific? Doar cei care au propus un astfel de topic pe PRwave.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri