In noua editie a emisiunii Arena Leilor, cei indrazneti au sansa de a gasi un partener pentru realizarea planurilor de afaceri.

Gabriel, un brailean care, la doar 21 de ani, are o experienta bogata in domeniul evenimentelor artistice de tot felul, fiind prezentator si coregraf a peste 70 de spectacole, precum si moderator de emisiuni tv la un post regional. in plus, a mai jucat in diverse documentare, sau productii filmate. Acum, el intra in Arena Leilor pentru a sustine proiectul de dezvoltare a unei scoli private de dans, canto, modelling, teatru, promoteri, etc. scoala este deja infiintata si activeaza de 4 ani, iar Gabriel are nevoie de un partener pentru a o extinde si imbunatati.

Gelu este inginer geolog din Rupea si este proprietarul unui zacamant de zeoliti, din care produce, la scara micro, produsul numit TUF ZEOLITIC MINERALIZAT, utilizat ca supliment mineral in hrana animalelor. El va incerca sa atraga „Leii” intr-o afacere de productie la scara industriala a produselor zeolitice, cu utilizari in cele mai diverse domenii: agricultura, protectia mediului, constructii, industrie chimica, medicina.

Adrian are 23 de ani si a absolvit ASE-ul. In urma cu trei ani a infiintat propria sa firma de consultanta si brokeraj de franciza, ajungand, in prezent, sa lucreze cu francizori internationali de renume. Acum Adrian are in plan deschiderea de noi birouri ale firmei sale nu numai in tara, dar si in strainatate, acesta fiind motivul pentru care a intrat in „Arena Leilor".

Liliana este inginer in Deva si cauta un partener pentru infiintarea unei firme numite „Mesterul Casei”, care sa ofere, la orice ora, servicii de calitate in domeniul instalatiilor si al reparatiilor casnice. Visul ei este sa ofere o alternativa la mesterul particular, construind un brand al calitatii, promptitudinii si seriozitatii, „un fel de SMURD in domeniul reparatiilor!” .


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Afacerea cu un carusel de supe din centrul Capitalei