Eurosport, brandul de sport al Discovery, anunta lansarea unei versiuni imbunatatite a website-ului eurosport.ro. Platforma este in totalitate noua si ofera utilizatorului continut actualizat, care acopera informatii despre cele mai importante evenimente sportive locale si internationale, in fiecare zi, se arata intr-un comunicat de presa emis vineri.

Noul website Eurosport acopera zilnic principalele competitii si noutatile, avand un flux de stiri de luni pana duminica, pe tot parcursul zilei. Evenimentele pentru care Eurosport detine drepturile de difuzare pe plan local sau chiar international sunt acoperite pe larg cu informatii care completeaza continutul disponibil pe canalele liniare si online.

Printre noutatile implementate se numara si disponibilitatea consultarii scorurilor meciurilor direct pe website, in timp real. Cele mai importante competitii sportive din lume sunt acoperite in diverse forme, inclusiv prin articole de tip live-text, formate de live streaming sau video. De asemenea, nu vor lipsi de pe eurosport.ro rezumatele evenimentelor sportive de pe canalele Eurosport, interviuri exclusive sau alte materiale.

Noul website functioneaza in stransa legatura cu Eurosport Player, serviciul de streaming al Eurosport live si la cerere, oriunde, oricand si pe orice dispozitiv. Mai mult, platforma Eurosport Player a trecut la randul ei printr-un proces de actualizare, oferind o experienta imbunatatita utilizatorului.

Continutul eurosport.ro este oferit de o echipa editoriala a 909 Agency. Redactia noua este condusa de redactorul sef Ion Alexandru, care are o experienta de 13 ani in trustul Pro, lucrand in presa sportiva. Zona de publicitate va fi gestionata de InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

„Sportul este un pilon important al portofoliului nostru in Romania, asa ca sunt bucuroasa sa continuam strategia noastra locala cu lansarea noului website eurosport.ro. Dupa extinderea drepturilor de difuzare a Premier League, lansarii emisiunii Premier League Show, achizitionarea drepturilor de difuzare a FA Cup si a turneelor ATP de anul viitor, ne confirmam inca o data angajamentul fata de piata din Romania. Astfel, ne intarim relatiile cu fanii sportului, dar si cu partenerii de business, oferind o platforma digitala care vine in completarea prezentei lineare a Eurosport, una dintre cele mai iubite destinatii in ce priveste continutul premium de sport”, a declarat Victoria Davies, SVP, general manager Discovery CEEMCA.

„Prioritatea noastra este integrarea si coordonarea continutului Eurosport in Romania. In plus, cred ca sportul poate avea si un element educational, iar una dintre misiunile jurnalismului sportiv este de a educa publicul. Pe canalele digitale Eurosport Romania vom crea mediul propice de exprimare a sportului de calitate si a educatiei prin #sport", a declarat Ion Alexandru, redactor sef al eurosport.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri