Simona Halep va avea primul documentar despre cariera sa. Regizorul Radu Muntean este cel care a filmat alaturi de Simona si care incearca sa dezvaluie cum este fostul liderul mondial in viata de zi cu zi, la antrenamente, dar si care este relatia Simonei cu antrenorul ei.

Filmarile au avut loc in Dubai, inainte de startul noului sezon, iar Simona a postat pe o retea sociala un prim trailer, in care vorbeste despre visul de a castiga Australian Open, scrie Digi24.ro.

„In Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se invarte mereu in jurul lui. Alearga cu 1000 de mile pe ora si mai mereu este nervos. Mereu cauta probleme. Pentru mine cam asa este si Simona”, marturiseste in film antrenorul Darren Cahill.

Considerat un reprezentant al „Noului Val” din cinematografia romaneasca, regizorul Radu Muntean a debutat cu film documentar, dar are in palmares filme artistice apreciate si premiate la festivaluri internationale: „Furia”, „Hartia va fi albastra”, „Boogie”, „Marti dupa Craciun”, „Alice T”.

Sursa foto: Screenshot video

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri