Asociatia pentru Protectia Consumatorilor va organiza pe 22 februarie incepand cu ora 9:00 un curs interactiv pentru agentii economici, avand ca tema vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Evenimentul va avea loc la Hotel J.W. Mariott Bucharest Grand Hotel, Salonul A, Grand Ballroom.

Necesitatea acestui curs a aparut ca urmare a complexitatii problemelor ridicate de legea nr. 449/2003 intrata in vigoare la data de 1 ianuarie 2007, privind vanzarea produselor si garantiile asociate, precum si nevoia unei interpretari coerente si omogene a acesteia.

Odata cu intrarea in vigoare a acestei legi a fost abrogata H.G. nr. 665/1995 privind inlocuirea, remedierea sau restituirea contravalorii produselor care prezinta deficiente de calitate si art. 14 alin. 1 si art. 20, alin. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Ce este garantia? Nu este nimic altceva decat responsabilitatea pe care o are producatorul fata de conformitatea produsului sau cu anumite caracteristici care au fost hotarate sau la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil.

Obiectivele acestui workshop sunt:

- consilierea operatorilor economici asupra prevederilor legislative in domeniul garantiilor produselor;

- asigurarea unei interpretari corecte si unitare a legislatiei in domeniul garantiilor;

- lamurirea problemelor practice care ar putea aparea ca urmare a aplicarii Legii nr.449/2003;

Imbunatatirea cadrului legislativ in domeniul garantiilor.

Prezentarile vor fi sustinute de catre experti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si ai Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Inscrierile se fac contactand Secretariatul APC Romania la numarul de telefon (021) 311.02.43, fax 021.315.71.49 , sau e-mail relatiipublice@apc-romania.ro, www.apc-romania.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri