Un proiect TV special care ii reuneste pe cei sase actori principali din distributia serialului de succes „Friends”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc si David Schwimmer, ar putea fi difuzat in primavara pe viitoarea platforma de streaming HBO Max.

Warner Bros. este pe punctul de a finaliza negocierile cu distributia serialului "Prietenii tai/ Friends", potrivit The Wall Street Journal, care citeaza surse din companie, scrie Digi24.

Potrivit publicatiei americane, fiecare dintre cei sase actori va primi o suma cuprinsa intre 2,25 si 2,5 milioane de dolari. Pe de alta parte, platforma Deadline a raportat o suma intre 3 si 4 milioane de dolari.

In proiect ar fi implicati si creatorii sitcom-ului, David Crane si Marta Kauffman, potrivit The Hollywood Reporter.

Vezi: Top 10 cele mai vizionate seriale pe Netflix: FRIENDS pierde pozitia de lider

In luna septembrie 2019, s-au implinit 25 de ani de la debutul serialului pe micile ecrane, iar fanii inca mai spera la o reunire a celebrelor personaje. De altfel, la sfarsitul lunii octombrie, actrita americana Jennifer Aniston a anuntat ca „lucreaza la ceva” impreuna cu colegii sai, iar declaratia ei a starnit entuziasmul fanilor.

Citeste si: Ultimul episod din ''Friends'', cel mai bun final al unui serial TV in ultimii 20 de ani

Invitata in emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, de pe postul TV NBC, actrita in varsta de 50 de ani a declarat: „Ne-ar placea sa fie ceva acolo, dar nu stim deocamdata ce inseamna acel ceva. Asa ca incercam. Lucram la ceva”.

Anterior, Jennifer a spus ca ea si colegii de distributie nu au facut un film inspirat din celebrul serial pentru ca nu au dorit producatorii.

Serialul „Prietenii tai/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, intre 22 septembrie 1994 si 6 mai 2004. Sitcomul prezinta aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan si a fost o rampa de lansare pentru cei sase actori din distributia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow si David Schwimmer.

Serialul va fi disponibil in intregime pe platforma HBO Max, care va fi lansata in aprilie.

Sursa foto: Captura video Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri