AMC, canalul de televiziune american, desfășoară în lunile aprilie și mai, o campanie dedicată filmelor legendare, sub sloganul „Canal TV Epic. Filme emblematice. #StaiAcasă, #StaiPeAMC!”.

Producții care au marcat universul cinematografic, filme cu actori celebri și extrem de îndrăgiți sunt cele care vor veni în întâmpinarea telespectatorilor, în această perioadă de izolare și distanțare socială.

Trei dintre filmele lui Quentin Tarantino pot fi urmărite la AMC! ”Kill Bill vol I” va fi difuzat pe 10 aprilie, de la ora 22:00, iar partea a doua, pe 11 aprilie, de la aceeași oră. La începutul lunii mai, filmul câștigător de Oscar, ”Pulp Fiction”, cu John Travolta, Uma Thurman și Samuel L. Jackson va încânta telespectatorii în data de 1 mai, de la ora 22:00.

Alte filme iconice, care au făcut istorie în cinematografie, vor fi difzuate de AMC, astfel: Harry Potter și Pocalul de Foc (9 aprilie) - emblematic pentru universul fantasy inegalabil creat, Scarface (21 aprilie) - reprezentativ pentru genul filmelor despre mafie, Machete și Machete:Ucigaș meseriaș (17 și 18 aprilie) - despre un justițiar din comunitatea hispanică, trilogia Matrix (24, 25, 26 aprilie, de la ora 19.35) - bornă în istoria filmului SF, Terminator 3 (25 aprilie) - emblematic pentru tehnologia robotică creată și Contagion: Pericol Nevăzut (3 mai) - semnificativ prin prezentarea extrem de realistă a epidemiei.

În luna aprilie, toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional - Europa Centrală și de Nord s-au alăturat inițiativei „#staiacasă”. Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE afișează pe ecran mesajul #staiacasă, lângă logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam. Şi în alte părți ale Europei Centrale, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Germania și Ungaria, toate televiziunile AMCNI CNE s-au alăturat acestei inițiative, cuprinzând în total 31 de posturi TV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri