Pentru al treilea an consecutiv, Mercury Promotions este agentia care organizeaza Gala Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumusete care recunosc talentul de exceptie al celor mai buni profesionisti din acest domeniu. Elita Industriei de Frumusete si celebritati din lumea modei si a show-businessului au participat in data de 7 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti la Pantene Beauty Awards 2004.

Premiile vin sa sarbatoreasca spiritul frumusetii si sunt oferite de Pantene Pro-V, marca de ingrijire a parului numarul 1 in lume pentru parul sanatos. Asimilate drept Oscar-urile Industriei autohtone de frumusete, premiile decernate in cadrul Galei Pantene Beauty Awards, au ca finalitate recunoasterea talentului acelora care exceleaza in domeniu. De la modele, la artisti in machiaj, de la fotografi, la stilisti, de la ziaristi, la personalitati din showbiz, toti cei nominalizati la Gala Pantene, au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Industriei de Frumusete in anul 2004.

Gazda evenimentului a fost vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, iar spectacolul regizat de Beatrice Rancea a stralucit prin participarea extraordinara a Loredanei. Pe podiumul Pantene Beauty Awards au urcat nenumarate vedete, premianti dar si celebritati care au inmânat premiile. Printre acestea s-au numarat Doina Levintza, Catalin Botezatu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Dobrin, Andreea Esca si Alexandre Eram, Andi si Olivia Moisescu, Cristian Tabara, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu.

Tânarul designer Ana Maria Lungu, castigatoarea premiului „Pantene New Look” in cadrul editiei precedente, a delectat participantii la Gala Pantene Beauty Awards cu o colectie intitulata „Pantene Goddess” si inspirata din atitudinea specifica femeii Pantene – puternica si permanent inconjurata de frumusete. Câstigator la categoria „Pantene New Look” a fost, anul acesta, tânarul designer Denis Predescu.

Emotii au fost, atât in sala cât si in culise, si la anuntarea premiului ”Parul Pantene al Anului”. Acest premiu este decernat pentru a doua oara consecutiv unei tinere cu par frumos si sanatos, reprezentativ pentru standardul de frumusete Pantene, aleasa de catre un juriu de specialitate dintre cele sapte finaliste ale campaniei nationale desfasurate in luna martie de catre Mercury Promotions in sapte dintre cele mai importante orase. Câstigatoarea care va reprezenta marca Pantene in activitatile promotionale in anul 2005 este Roxana Gidinceanu din Brasov. Ea a demonstrat ca este atât o fata cu par frumos, reprezentativ pentru standardul Pantene de frumusete, sanatate si rezistenta a parului, cât si o tânara cu personalitate si eleganta innascuta.

Echipa Mercury Promotions care a contribuit la stralucirea serii: Mihaela Radulescu – Client Service Director, Olivia Catana – Account Executive, Melania Ghiga – PR & Special Events Manager, Claudia Niculae – Special Events Executive, Ana Bucur – PR Executive, Adrian Paculea – Project Manager, Carmen Cozmanciuc – Project Leader, Cristina Diaconescu – Art Director, Amelia Gheorghiu – Copywriter, Alexandru Vetrescu – Traffic Manager, Bianca Petre – Production Manager.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
NU faceti ca Posta Romana! Cum sa cresteti eficienta la munca