Pentru al treilea an consecutiv, Mercury Promotions este agentia care organizeaza Gala Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumusete care recunosc talentul de exceptie al celor mai buni profesionisti din acest domeniu. Elita Industriei de Frumusete si celebritati din lumea modei si a show-businessului au participat in data de 7 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti la Pantene Beauty Awards 2004.

Premiile vin sa sarbatoreasca spiritul frumusetii si sunt oferite de Pantene Pro-V, marca de ingrijire a parului numarul 1 in lume pentru parul sanatos. Asimilate drept Oscar-urile Industriei autohtone de frumusete, premiile decernate in cadrul Galei Pantene Beauty Awards, au ca finalitate recunoasterea talentului acelora care exceleaza in domeniu. De la modele, la artisti in machiaj, de la fotografi, la stilisti, de la ziaristi, la personalitati din showbiz, toti cei nominalizati la Gala Pantene, au avut o contributie semnificativa la dezvoltarea Industriei de Frumusete in anul 2004.

Gazda evenimentului a fost vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, iar spectacolul regizat de Beatrice Rancea a stralucit prin participarea extraordinara a Loredanei. Pe podiumul Pantene Beauty Awards au urcat nenumarate vedete, premianti dar si celebritati care au inmnat premiile. Printre acestea s-au numarat Doina Levintza, Catalin Botezatu, Andreea Raicu, Daniela Nane, Iulia Dobrin, Andreea Esca si Alexandre Eram, Andi si Olivia Moisescu, Cristian Tabara, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu.

Tnarul designer Ana Maria Lungu, castigatoarea premiului Pantene New Look in cadrul editiei precedente, a delectat participantii la Gala Pantene Beauty Awards cu o colectie intitulata Pantene Goddess si inspirata din atitudinea specifica femeii Pantene puternica si permanent inconjurata de frumusete. Cstigator la categoria Pantene New Look a fost, anul acesta, tnarul designer Denis Predescu.

Emotii au fost, att in sala ct si in culise, si la anuntarea premiului Parul Pantene al Anului. Acest premiu este decernat pentru a doua oara consecutiv unei tinere cu par frumos si sanatos, reprezentativ pentru standardul de frumusete Pantene, aleasa de catre un juriu de specialitate dintre cele sapte finaliste ale campaniei nationale desfasurate in luna martie de catre Mercury Promotions in sapte dintre cele mai importante orase. Cstigatoarea care va reprezenta marca Pantene in activitatile promotionale in anul 2005 este Roxana Gidinceanu din Brasov. Ea a demonstrat ca este att o fata cu par frumos, reprezentativ pentru standardul Pantene de frumusete, sanatate si rezistenta a parului, ct si o tnara cu personalitate si eleganta innascuta.

Echipa Mercury Promotions care a contribuit la stralucirea serii: Mihaela Radulescu Client Service Director, Olivia Catana Account Executive, Melania Ghiga PR & Special Events Manager, Claudia Niculae Special Events Executive, Ana Bucur PR Executive, Adrian Paculea Project Manager, Carmen Cozmanciuc Project Leader, Cristina Diaconescu Art Director, Amelia Gheorghiu Copywriter, Alexandru Vetrescu Traffic Manager, Bianca Petre Production Manager.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri