Agentia de relatii publice THE PRACTICE powered by Leo Burnett coordoneaza incepand din 2007 componenta de PR a companiei SAP, liderul local si mondial in furnizarea de solutii software pentru afaceri.

Agentia a fost selectata in urma unor cereri de oferta pe care SAP Romania le-a facut anul trecut catre mai multe agentii de PR, din dorinta de a-si gasi un nou partener care sa aduca un plus de creativitate si forta comunicarii SAP.

THE PRACTICE realizeaza pentru SAP Romania servicii specializate de PR, precum consultanta permanenta sau relationare cu liderii de opinie, precum si alte servicii ce deriva din activitatile de relatii publice.

Ne place sa lucram pentru clienti care cred in brandul lor si care isi doresc mai mult de la comunicare. SAP este un astfel de client si parteneriatul ne onoreaza, mentioneaza Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Infiintata in 2006, THE PRACTICE se pozitioneaza ca o companie de consultanta in relatii publice axata puternic pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii celor mai de succes branduri din Romania, fie ele locale sau internationale. THE PRACTICE activeaza in parteneriat cu Leo Burnett, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si