Organizatorii celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD și NEVERSEA, anunță că abonamentele și biletele pentru edițiile din 2020 pot fi folosite pentru oricare din următoarele trei ediții. Anunțul vine după ce în ultima perioadă în social media au circulat informații cu privire la imposibilitatea de a se returna banii clienților în situația în care festivalurile sunt amânate în contextul pandemiei COVID-19 din cauza unor termeni și condiții prevăzute in in regulamentul de organizare.

"În această perioadă, cu toții avem întrebări, cu toții căutăm răspunsuri. Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile UNTOLD și NEVERSEA nu sunt anulate și că reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale. Și, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea când se va termina?” se arată într-un comunicat de presă.

"Ca organizație responsabilă, așa cum am fost și până acum, avem o datorie față de oameni în general. Avem datoria de a trata orice posibilă decizie legată de evoluția festivalurilor din acest an, cu maximă responsabilitate, punând sănătatea oamenilor pe primul loc. Vă asigurăm că orice decizii vom fi nevoiți să luăm în perioada următoare, suntem cu totul conștienți de momentele dificile prin care trece întreaga planetă și vom respecta cu totul deciziile și recomandările autorităților, cu privire la felul în care va trebui să tratăm situația celor două festivaluri, în acest an"

Organizatorii Untold și Neversea anunță astfel că toți posesorii de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediții.

Toți cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an). Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de astăzi, 27 aprilie 2020. Există două modalități de modificare:

Mai mult, organizatorii pun la vânzare abonamente valabile pentru oricare ediție din următorii ani, la următoarele prețuri:

  • UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe
  • UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe
  • NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe
  • NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe

Sursa foto: FB Untold

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri