Vizibilitatea unei tari in lume este conditionata de capacitatea ei de a transmite mesaje la nivel global. Serviciul The NewsMarket pune la dispozitia jurnalistilor din peste 9.000 de institutii media din intreaga lume mesaje si materiale video ale diferitelor organizatii.

Companiile, agentiile guvernamentale si organizatiile neguvernamentale din Romania au acum si ele posibilitatea de a posta materiale pe o platforma de comunicare globala, materiale care vor fi descarcate gratuit de jurnalisti la standarde de televiziune, sau, in functie de optiune, pentru website. Imaginile sunt transmise prin utilizarea tehnologiei de varf de tip emerging broadband si prin compresie digitala.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, am observat ca din ce in ce mai multi jurnalisti sunt interesati de Romania. Exista pe piata internationala o cerere de informatii in privinta tarii dumneavoastra, iar The NewsMarket va ofera un spatiu comun pentru acest schimb, a precizat Romina Rosado, managing director pentru Europa al The NewsMarket.

Intrarea pe piata din Romania a platformei globale The NewsMarket face parte din proiectul de extindere pe piata din Europa Centrala si de Est. In acelasi timp, Camera de Comert si Industrie a Romaniei urmareste in ultimii ani sa puna la dispozitia oamenilor de afaceri instrumente moderne de marketing prin care ii incurajeaza sa dezvolte exporturile si sa se conecteze cu lanturile de productie si comerciale globale.

Este o oportunitate extraordinara pentru vizibilitatea Romaniei aflata in fata provocarii europene a comentat Dragos Seuleanu, vicepresedinte al Camerei de Comert. In momentul in care un jurnalist din orice parte a lumii are acces la materiale video la standarde de televiziune ale unei organizatii, aceasta devine globala prin vizibilitate, a declarat Thomas Achelis, initiatorul proiectului in Romania, intr-o conferinta de presa. The NewsMarket este reprezentata in Romania prin Effective Management Solutions si Achelis & Partner PR.

Integrarea Romaniei in circuitul global al informatiilor este un pas important pentru dezvoltarea economiei din taraa mentionat Mugur Stet, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, prezent la evenimentul de lansare, care a avut loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri