Vizibilitatea unei tari in lume este conditionata de capacitatea ei de a transmite mesaje la nivel global. Serviciul The NewsMarket pune la dispozitia jurnalistilor din peste 9.000 de institutii media din intreaga lume mesaje si materiale video ale diferitelor organizatii.

Companiile, agentiile guvernamentale si organizatiile neguvernamentale din Romania au acum si ele posibilitatea de a posta materiale pe o platforma de comunicare globala, materiale care vor fi descarcate gratuit de jurnalisti la standarde de televiziune, sau, in functie de optiune, pentru website. Imaginile sunt transmise prin utilizarea tehnologiei de varf de tip emerging broadband si prin compresie digitala.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, am observat ca din ce in ce mai multi jurnalisti sunt interesati de Romania. Exista pe piata internationala o cerere de informatii in privinta tarii dumneavoastra, iar The NewsMarket va ofera un spatiu comun pentru acest schimb, a precizat Romina Rosado, managing director pentru Europa al The NewsMarket.

Intrarea pe piata din Romania a platformei globale The NewsMarket face parte din proiectul de extindere pe piata din Europa Centrala si de Est. In acelasi timp, Camera de Comert si Industrie a Romaniei urmareste in ultimii ani sa puna la dispozitia oamenilor de afaceri instrumente moderne de marketing prin care ii incurajeaza sa dezvolte exporturile si sa se conecteze cu lanturile de productie si comerciale globale.

Este o oportunitate extraordinara pentru vizibilitatea Romaniei aflata in fata provocarii europene a comentat Dragos Seuleanu, vicepresedinte al Camerei de Comert. In momentul in care un jurnalist din orice parte a lumii are acces la materiale video la standarde de televiziune ale unei organizatii, aceasta devine globala prin vizibilitate, a declarat Thomas Achelis, initiatorul proiectului in Romania, intr-o conferinta de presa. The NewsMarket este reprezentata in Romania prin Effective Management Solutions si Achelis & Partner PR.

Integrarea Romaniei in circuitul global al informatiilor este un pas important pentru dezvoltarea economiei din taraa mentionat Mugur Stet, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, prezent la evenimentul de lansare, care a avut loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Primul festival de muzică din România anulat din cauza COVID-19: AWAKE 2020
Setari Cookie-uri