După ce organizatorii Electric Castle, Untold și Neversea au anunțat că își anulează edițiile din acest an din cauza pandemiei de COVID-19, Summer Well, festivalul de muzică ce se ține de zece ani la Buftea, se reprogramează pentru 2021.

"Cele mai triste cuvinte pe care le-am scris vreodată: va fi prima dată în 10 ani fără Summer Well, deoarece ediția din acest an a festivalului va fi amânată pentru august 2021. Adunările mari sunt încă interzise, ​​iar Guvernul lucrează pentru a prelungi această interdicție până la începutul toamnei, deci nu există altă opțiune. Este nevoie de un an întreg pentru a construi un festival precum Summer Well și acesta nu poate fi combinat în mai puțin timp, mai ales în aceste zile incerte.

Am depus atât de mult efort în construirea #SummerWell10. Toți cei din echipă au muncit atât de mult pentru ca această ediție aniversară să fie incredibil de specială și cu toții am sperat că totul va fi bine până la urmă. Dar știm că înțelegeți că siguranța comunității noastre și a artiștilor vine mai întâi în această situație fără precedent.

Știm că nici nu este ușor pentru dvs. și am dori să vă mulțumim pentru sprijin și răbdare. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor partenerilor festivalului, Domeniul Stirbey și tuturor celor din familia Summer Well. Există totuși un lucru bun în toată această nebunie: mai avem încă un an pentru a lucra la ediția aniversară, deci Summer Well 10 va fi cu adevărat EPIC. Până atunci, împreună cu partenerii noștri, ne ocupăm de acest moment pentru a extinde platforma Summer Well cu o serie de evenimente și programe noi. Suntem încântați să vă aducem noi experiențe construite în jurul festivalului. Rămâneți aproape!", se arată în mesajul Summer Well.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus | Ministrul Culturii va elabora un proiect de lege care reglementează situația marilor evenimente

Noile date ale festivalului Summer Well sunt 14-15 august 2021, iar picnicul de noapte se va petrece pe 13 august. Majoritatea artiștilor sunt deja reconfirmați și se vor adauga alți artiști la line-up, după cum anunță organizatorii. Toate biletele rămân valabile pentru 2021. Opțiunile pentru cei care nu pot participa în 2021 vor fi disponibile în curând.

Alte festivaluri de muzică ANULATE din cauza COVID-19

UNTOLD și NEVERSEA, unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, își anulează edițiile pentru acest an din cauza epidemiei de COVID-19 care face imposibilă organizarea și desfășurarea unor astfel de evenimente. Organizatorii au anunțat că festivalurile se vor reprograma pentru 2021.

"În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară.

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021", se arată în mesajul Untold/Neversea.

Organizatorii mai anunță că biletele și abonamentele rămân valabile pentru anul 2021, însă cei care vor dori să primească refund o pot face în perioada 1 octombrie- 31 decembrie 2021.

Și Electric Castle, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, ce se ținea anual în Bonțida, Cluj, se anulează din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor generate. Organizatorii au trimis un mail abonaților prin care anunță că ediția din 2020, a opta, va fi reprogramată pentru 2021.

Organizatorii anunță astfel cel mai sigur mod este de a amâna ediția a opta pentru 14-18 iulie 2021. Biletele achiziționate pentru ediția din acest an vor fi valabile pentru ediția din 2021, existând de asemenea și alte opțiuni pentru cei care nu vor vrea să le refoloseacă.

Primul festival de muzică anulat din cauza pandemiei de coronavirus a fost, însă, AWAKE. Organizatorii anunțau încă din 20 martie că vor reprograma a patra ediție pentru 2021. Festivalul trebuia să aibă loc ăntre 14-16 august, pe domeniul Teleki.

Citește și: Primul festival de muzică din România ANULAT din cauza COVID-19: AWAKE 2020 se anulează

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri