Festivalul de Film şi Istorii Râşnov (FFIR) se va desfăşura anul acesta în două perioade de câte zece zile, în lunile iulie şi august, au anunţat, marţi, organizatorii, care deocamdată nu au dezvăluit amănunte despre programul şi invitaţii ediţiei cu numărul 12, notează Agerpres.

O primă etapă, având ca temă "Pacea", se va desfăşura în perioada 17-26 iulie, iar în perioada 21-30 august va avea loc "varianta mai Război-nică", au precizat organizatorii într-o postare pe Facebook.

"Am lucrat de la distanţă începând din februarie-martie, am planificat, am modificat, ne-am întâlnit virtual cu colegii din echipă în fiecare săptămână, iar am planificat, am aşteptat să vedem când vom putea ieşi în siguranţă din case şi am văzut cu îngrijorare cum se anulează/amână evenimente. Mulţumim partenerilor care au confirmat că ne sunt alături şi la bine, dar mai ales la greu. Prin urmare am hotărât să nu-l abandonăm, ci chiar să facem două FFIR-uri anul acesta: între 17 şi 26 iulie o să fie #FFIR #12.1 (o să dăm mai mult cu Pace), iar între 21 şi 30 august 2020 o să fie #FFIR #12.2 (varianta mai Război-nică)", se arată în postare.

Organizatorii evenimentului au explicat că acest format a fost decis pentru a se evita aglomeraţia, astfel încât participanţii să se simtă în siguranţă.

"2 x 10 zile de vară la munte, fără covor roşu, fără fiţe, acelaşi program de calitate ca anii trecuţi, dar cu mai mult timp de respiro. Că doar e vacanţă, iar aerul de la Râşnov merge bine cu activităţile culturale. Revenim curând cu detalii despre program", se mai menţionează în postare.

Sursa foto: Facebook Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri