Astăzi, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea și le-a pus în ultimele zile. Astfel, Andreea Esca confirmă infectarea cu noul virus. Aceasta menționează că atât ea, cât și soțul și fiul său au fost infectați, în prezent, testul amândurora fiind negativ.

UPDATE 19:00! Andreea Esca confirmă infectarea cu noul virus. Aceasta menționează că atât ea, cât și soțul și fiul său au fost infectați, în prezent, testele acestora fiind negative.

Esca descrie că primul infectat a fost soțul său, boala debutând cu febră. După trei zile de febră mare, au solicitat o ambulanță și au descoperit că aveau coronavirus. Inițial, soțul și fiul au rezultat a fi pozitivi.

Andreea Esca menționează că, în cazul său, simptomele au apărut după 5 zile. Și-a dat seama că este infectată, deoarece și-a pierdut mirosul și gustul. În plus, aceasta menționează că a acuzat și dureri în gât (roșu în gât), însă acest simptom nu a speriat-o, deoarece este o afecțiune cu care se confruntă frecvent.

Prezentatoarea descrie cum a suferit soțul său.

”M-a sunat fiul meu, internat fiind, și mi-a zis: Mama, pe tata îl duc la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum organismul unui om atât de puternic, care nu fumează, face sport și duce o viață echilibrată a putut ceda. Plămânii lui au fost atât de afectați încât soluția salvatoare a fost tratamentul cu plasmă”, a spus Esca.

Andreea Esca menționează că, în prezent, testele tuturor membrilor familiei sunt negative. Aceasta a adăugat că soțul său, care a fost cel mai grav afectat, are și în prezent nevoie de oxigen și obosește foarte rapid. În plus, Esca susține că soțul său a slăbit în jur de 8 kilograme.

Îmi pare rău că am lasat garda jos

”Nu am făcut nicio declarație până în prezent, deoarece acestea au fost limitele mele. În plus, cred că de la spital și de înmormântare nu e nimic de spus. Într-adevăr, am lăsat garda jos și trebuia să fac mai mult”, a declarat Esca.

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv confirmă și participarea la controversata petrecere de pe litoral, despre care Esca susține că a fost o situație în care au fost respectate toate măsurile de protecție.

Esca mai spune și că nu știe de unde au putut contracta noul virus și dă vina pe un moment de slăbiciune, un moment în care ”au lăsat garda jos”.

Nu în ultimul rând, Andreea Esca a transmis românilor să nu lase garda jos, să poarte masca de protecție și să mențină distanța socială.

Știrea Inițială

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: ”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. ”Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Interviul integral poate fi urmărit luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV.

Angajați ai PRO TV, depistați cu coronavirus

PRO TV a confirmat oficial prin intermediul unui email în urmă cu mai bine de o săptămână că angajați PRO TV au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Postul de televiziune nu a menționat despre cine este vorba, ci doar că angajații infectați urmează recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Cu o zi în urmă de anunțul companiei, PRO TV a trimis o notificare mai multor instituții media prin care solicita "abținerea de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu, a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și colaboratorilor PRO TV".

În spațiul public au apărut astfel tot mai multe discuții și informații potrivit cărora Andreea Esca, cea mai mare vedetă a PRO TV, a fost infectată cu COVID-19, alimentate și de absența prelungită a acesteia de la pupitrul știrilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri