Cursul desfasurat pe o perioada de o saptamana se adreseaza specialistilor din cadrul grupului Factor si se inscrie in planurile companiei de sincronizare a serviciilor sale din punct de vedere calitativ cu cele ale pietei de profil din Comunitatea Europeana. In plus, evenimentul se constituie intr-o oportunitate deosebita pentru producatorii si creativii din agentiile de publicitate interesati de ultimele tendinte in domeniul productiei si post-productiei audio-video dedicate de a se intalni cu expertul german. In acest scop, Factor organizeaza in zilele de 19 si 20 martie 2007 doua working-lunch-uri dedicate acestora, in care specialistul RTL le va sta la dispozitie pentru sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Subiectele aprofundate in cele doua zile vor aborda urmatoarele teme: tehnici de mastering pentru reclame comerciale; tehnici de preluare a sunetului; sound design & foley; tehnici audio-to-video.

Martin Ernst este unul dintre cei mai importanti producatori de spoturi si show-uri TV din Germania. Experienta sa se constituie intr-un portofoliu complex de activitati ca producator, compozitor si sound designer pentru televiziunile germane RTL, ZDF, ARD si SAT1 si insumeaza peste 20 de ani in publicitate si show-biz. Cele cinci studiouri audio conduse de Martin Ernst ofera servicii de productie muzicala si sound-design pentru spoturi publicitare si muzica de film.

Factor este o casa de productie si post-productie publicitara cu peste 11 ani de experienta care ofera clientilor sai solutii integrate pentru productia de spoturi publicitare si filme de companie, montaj audio-video, inregistrare si editare de sunet, ôsound designö, compozitie muzicala, grafica 2D si 3D.