Discovery Channel va difuza în premieră cel mai recent documentar despre coronavirus, realizat de reporterii postului de televiziune polonez Superwizjer. Filmat într-o perioadă extrem de dificilă și neobișnuită, de-a lungul perioadei de izolare, Covid-19: Pericol Mondial va arăta cum pandemia a schimbat viața oamenilor din întreaga lume. Documentarul are premiera duminică, 30 august, ora 23:00, pe Discovery Channel.

Covid-19: Pericol Mondial ilustrează câteva dintre cele mai importante întâmplări din ultimele cinci luni ale pandemiei. Filmul documentar îi are în prim plan pe eroii care au alertat autoritățile și societatea cu privire la virusul suspect și periculos, care, deși provin din diferite părți ale Marii Britanii, Italiei sau Statelor Unite, împărtășesc aceleași consecințe ale pandemiei de coronavirus.

Folosindu-se de contactele pe care le dețin în întreaga lume, jurnaliștii de investigație „Superwizjer” au decis să realizeze un documentar în care să prezinte modul în care viețile oamenilor s-au schimbat în urma focarului răspândit la nivel mondial. Poveștile din film provin din China, Italia, Marea Britanie, SUA, Ecuador și India, autorii investigând numeroase documente și fotografii rare și, în cele mai multe dintre cazuri, chiar brutale. Multe dintre imagini vor releva o dimensiune necunoscută până acum a pandemiei.

Realizarea documentarului a fost o mare provocare pentru întreaga echipă „Superwizjer” și ceilalți jurnaliști implicați în proiect, întregul material fiind produs de la distanță, într-o perioadă în care planeta se afla în izolare. Urmărind documentarul, telespectatorii vor călători în jurul lumii, observând împrejurările extreme și evenimentele neobișnuite pe care oamenii le-au avut de înfruntat.

Începând cu ora 00:00, producția este urmată de redifuzarea documentarului Pandemia: COVID-19, care prezintă imagini din Wuhan din perioada în care orașul a fost închis, telespectatorii fiind martori ai tensiunii, curajului și devotamentului oamenilor în lupta contra COVID-19.

Discovery este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri