Alka Grup a contractat spatiul Yahoo!Messenger si Yahoo!Insider pentru o zi, pentru a derula de 8 Martie, o campanie dedicata doamnelor si domnisoarelor. Bannerele Alka vor fi prezente pe durata intregii zile pe Yahoo!, invitand utilizatoarele sa patrunda intr-un spatiu virtual, special creat pentru ele: www.alkaoziperfecta.ro si sa se inscrie in competitia „Ingrediente pentru o zi perfecta”, lansata pentru aceasta zi.

Participantele vor avea posibilitatea de a descrie cum isi imagineaza o zi perfecta, iar Alka ii va oferi castigatoarei un premiu de 1000 euro cu care isi va putea procura „ingredientele” necesare pentru a trai in realitate o asemenea zi. In plus, campania lansata de 8 Martie va permite, online, crearea unui spatiu personalizat, cu toate „aromele” indispensabile, pentru ca toate participantele sa se simta bine in aceasta zi deosebita, alegandu-si design-ul, starea, culoarea si sunetele favorite.

Si pentru ca muzica accentueaza starea de bine, partenerii acestei campanii – formatia Holograf si Casa de discuri Cat Music - vor aduce catre sufletul doamnelor si domnisoarelor cele mai in voga piese muzicale. Pe site va rasuna in prima auditie si melodia "si baietii plang cateodata", extras de single de pe cel mai recent album Holograf – “Taina”.

„Dorinta noastra a fost de a face o surpriza tuturor femeilor, oferindu-le posibilitatea de a se bucura din plin de un spatiu care va fi creat dupa gusturile si preferintele lor. Am ales Yahoo! dar si o serie de website-uri din Romania pentru a marca acest moment atat de special pentru publicul feminin, intr-o modalitate cat mai apropiata de spiritul Alka”, a declarat Amir Krenzia, Director General Alka Grup. Campania va fi prezenta si pe alte website-uri: www.eva.ro, www.startpage.ro, www.eastrolog.ro, www.topsanatate.ro, www.horoscop.ro, www.superfelicitari.ro, www.avantaje.ro, www.nou-nascuti.ro si www.adplayers.ro.

Din dorinta de a veni in intampinarea zilei de 8 martie, oferind tuturor doamnelor si domnisoarelor un motiv in plus pentru a o sarbatori asa cum se cuvine, campania se va prelungi si in spatiul offline, cu o promotie. 250 de magazine, personalizate cu mesajul „Aici gasesti cadoul de 8 Martie de la Alka”, precum si cateva hipermarketuri vor oferi la fiecare „Prajitura casei” cumparata, inca una in dar.

Alka Grup este unul dintre liderii pietei producatorilor de dulciuri din Romania. Compania are o abordare inovatoare a afacerii, concretizata prin investitii tehnologice si diversificari ale gamei de produse; compania are in acelasi timp ca obiectiv sa devina avangarda pietei de profil din Romania.

Strategia de dezvoltare a produselor se bazeaza pe intelegerea cerintelor si gusturilor consumatorului din Romania. Alka Grup are la acest moment in portofoliu 7 marci - Alka, Alka-Prajitura casei, Nutline, Zeo, Dr. Krantz, Alfers, Gold Mocca -, produce, ambaleaza si distribuie napolitane, prajituri, biscuiti glazurati si neglazurati in diverse sortimente, cafea si o intreaga gama de fructe uscate.

Yahoo.com a devenit in ultimii ani website-ul cu cea mai mare audienta de internet din lume. La nivel mondial, numarul utilizatorilor inregistrati depaseste 450 de milioane, iar lunar, peste 120 de milioane de utilizatori unici aleg sa viziteze yahoo ori sa foloseasca motoarele de cautare ale companiei. De-a lungul timpului Yahoo a dezvoltat un numar extrem de mare de servicii media, oferind continut pentru orice tip de utilizator. Conform datelor statistice puse la dispozitie de Yahoo!, numarul utilizatorilor din Romania este de aproximativ 2,5 milioane.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Yahoo! Messenger isi da ultima suflare: cum iti salvezi convorbirile