Speed Promotion si Biro Media Trading prezinta noua imagine a magazinului online cu cele mai disciplinate produse de papetarie, printr-o campanie intens sustinuta in mediul electronic.
In ultimele 11 luni, www.dpap.ro a atras peste 250 de clienti noi care trimit online periodic comenzile pentru consumabile de birou si care se adauga listei de clienti traditionali ai BMT, care apeleaza frecvent la serviciile depozitului online. Acest lucru a facut ca Dpap sa incheie anul 2006 cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro si sa estimeze o crestere de 20% pentru 2007.

Castigarea contului Dpap.ro de catre Speed Promotion a insemnat demararea procesului de schimbare a imaginii si de pozitionare a magazinului online, prin crearea si promovarea unei identitati vizuale noi.

Conceptul central al noii identitati precum si al campaniei de promovare care se deruleaza in aceasta perioada este Disciplina in papetarie noul slogan al depozitului de papetarie, reflectat atat de logo-ul cat si de culorile noi ale magazinului virtual. Strategia de imagine a vizat o noua pozitionare a companiei, sustinuta de noua sa imagine militareasca: aceea de furnizor caracterizat de rigurozitate, promptitudine si eficienta, centrat pe nevoile clientilor.

Campania de promovare se deruleaza exclusiv online, in perioada martie-mai 2007, prin postarea de bannere pe site-uri de afaceri. Conceptul si grafica bannerelor folosite au fost realizate de Speed Promotion si prezinta materializarea conceptului creativ al campaniei in marsul organizat al produselor de papetarie, pentru onorarea comenzilor clientilor in cel mai scurt timp.

Echipa care a participat la realizarea acestei campanii este compusa din: Dan Popa Director Marketing BMT, Valentin Vacarus Client Service Director Speed Promotion, Vlad Macarie Flash Developer Speed Promotion si Andreea Ionita Junior Mediaplanner Speed Promotion.

Decizia de a crea un magazin virtual a fost determinata de increderea reprezentantilor Biro-Media Trading (BMT) in potentialul de crestere al comertului electronic, ceea ce a facut ca investitia in promovarea online a acestui produs sa fie constanta. Dpap are ca element central al politicii sale rapiditatea cu care executa luvrarile, mai precis maxim 90 de minute pentru zona Bucurestiului, respectiv 24 de ore pentru oricare alta zona a tarii.

Speed Promotion este agentie de publicitate full service, infiintata in 1997, care ofera servicii de strategie, creatie, media planning & buying, productie, organizare de evenimente, PR si campanii online. Echipa Speed Promotion numara in prezent 27 de oameni a caror experienta insumata in advertising depaseste 135 de ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Idris Elba și un actor din Game of Thrones, confirmați cu coronavirus
Setari Cookie-uri