Anul 2020 a transformat industria de evenimente și a impus o adaptare rapidă la contextul actual, lucru care a dus, probabil, la cel mai mare și cel mai rapid avans al digitalizării în această direcție. De aceea, InternetCorp, publisher online pentru wall-street.ro, Start-up.ro, Retail.ro, Kudika.ro și organizator de evenimente cu o istorie de peste 13 ani, a dezvoltat o platformă proprie care a mutat interacțiunea și beneficiile unui eveniment fizic în lumea virtuală.

Pe măsură ce numărul de evenimente online a crescut, platforma IC Events a fost îmbunătățită astfel încât să faciliteze interacțiunea dintre participanți și să le ofere acestora toate resursele de care s-ar fi bucurat în cadrul unui eveniment în format clasic. Astfel, ca extinderi digitale firești au apărut zona scenei virtuale, zone de chat publice și individuale, cât și o zonă de Networking care oferă posibilitatea schimbării între participanți a cărților digitale de vizită.

Peste 2.100 de oameni au folosit deja platforma și au desemnat această functionalitate drept cel mai important feature, pe lângă zona scenei virtuale, apreciată la rândului ei datorită designului.

La cele 6 evenimente majore desfășurate în perioada iunie-decembrie 2020, peste 47% dintre participanți ocupă funcții de manageri și experți în Marketing, IT, Advertising, Vânzări și eCommerce și aproximativ 30% dintre participanții ocupă poziții de top management.

Cel mai important trend observat în platforma IC Events a fost numărul mult mai mare de participanți înscriși la evenimente virtuale, însumând uneori dublul sau chiar triplul celor prezenți în trecut la evenimentele fizice. Aceste cifre se datorează faptului că modulul digital a oferit posibilitatea participării la evenimentele business marca InternetCorp de oriunde din lume.

Platforma IC Events se adaptează în continuare și va dispune de numeroase alte functionalități, dictate de specificul fiecarui eveniment. În acest moment, modulul găzduiește toate evenimentele organizate de wall-street.ro, Retail.ro și Start-up.ro, cât și evenimente de tradiție ca Future Banking, retailArena și ecomTEAM.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri