La invitatia casei de productie Factor, condusa de Tino Furtuna, Martin Ernst, unul dintre cei mai importanti producatori de spoturi si show-uri TV din Germania, s-a declarat multumit atat de modul de lucru al echipei cat si de faptul ca echipamentul folosit este unul profesionist.
Dupa working-lunch-urile si trainingurile realizate alaturi de echipa Factor, Martin Ernst a discutat si cu presa si reprezentantii agentiilor de publicitate specializati pe productie video. Am fost surprinsi sa vedem ca cei de la Factor folosesc acelasi echipment ca si noi, a precizat producatorul.

Martin Erst a discutat si despre problema copyright-ului, precizand ca nimeni nu poate cumpara o creatie, cel mult poate cumpara drepturile ei de folosire pentru o anumita perioada de timp, lucru care se aplica si in cazul agentiilor si clientilor de publicitate. Cat despre copyright-ul melodiilor, daca cineva iti foloseste fragmente dintr-o melodie intr-o reclama, trebuie sa o platesca. Daca nu, il poti da in judecata si cu siguranta este mai profitabil, a mai spus Ernst in spirit de gluma.

Experienta specialistului german se constituie intr-un portofoliu complex de activitati ca producator, compozitor si sound designer pentru televiziunile germane RTL, ZDF, ARD si SAT1 si insumeaza peste 20 de ani in publicitate si show-biz. Cele cinci studiouri audio conduse de Martin Ernst ofera servicii de productie muzicala si sound-design pentru spoturi publicitare si muzica de film.

Martin Ernst: 'Nu cumperi o creatie, ci drepturile de folosire pentru o perioada de timp'
Evenimentul a reprezentat o oportunitate pentru producatorii si creativii din agentiile de publicitate interesati de ultimele tendinte in domeniul productiei si post-productiei audio-video dedicate de a se intalni cu expertul german.

Factor este o casa de productie si post-productie publicitara cu peste 11 ani de experienta care ofera clientilor sai solutii integrate pentru productia de spoturi publicitare si filme de companie, montaj audio-video, inregistrare si editare de sunet, sound design, compozitie muzicala, grafica 2D si 3D.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri